D
difflvl
Guest
Sveiki, Vai kāds ir avots vai saite uz tīmekļa vietni, kas ir 3D modeļus kopīgu sastāvdaļas lietošanai ar Altium Designer? Paldies
Follow along with the video below to see how to install our site as a web app on your home screen.
Note: This feature may not be available in some browsers.
http://videos.altium.com/trainingcenter/player.html?ep=1041 [/url]. Ņemiet vērā, ka, lai apskatītu 3D modeļus, jums ir jābūt video karti, kas spēj apstrādāt DirectX 9.0c un Shader 3.līmenis. Lai apskatītu 3D modeli, jūs hit "3", kad bibliotēkas vai PCB redaktors, tad hit "L" un pārbaudiet kastes, kāda veida 3D displeja vēlaties. Doties atpakaļ uz 2D displeju jūs hit "2".
Tas ir mana problēma. Mans dators neatbalsta DirectX 9.0c un Shader līmenis 3, tāpēc "3" un "2" īsceļi nav spēkā. Mana vienīgā iespēja atklāt rezultātu, ir izmantot Lagacy instrumenti> Mantojums 3D skatījums PCB redaktors, pabraucot garām pasākumus, ka jūs aprakstīti un saglabāt bibliotēku. Bet man vienmēr ir tāda pati forma - taisnstūra - un to pašu krāsa - pelēka.
Ja jūsu grafikas karte neatbalsta DirectX un Shader Level 3, tad jūs nevarat izmantot jauno 3D displeju vispār. Jums būs jāpievieno 3D modeli jūsu shematisks simbolu kā iepriekšējās versijas DXP un AD atļauts - tas ir tas, ko "mantojums" ir. Jūs iedziļināties jūsu shematisks simbols īpašībām, un pievienot 3D modeli. Kad jūs atjaunināt PCB no shematisks, modelis tiks pievienots jūsu PCB nospiedumu, un jums būs iespēja izmantot mantojums 3D skatu, lai redzētu jūsu kuģa ar modeli šo nospiedumu. Ja jums nav pievienot modeli, AD izmantos detaļas organismam modeli, bet tas nav uzlabotas funkcijas.Lagacy instrumenti> Mantojums 3D skatījums [/i] PCB redaktors, pabraucot garām pasākumus, ka jūs aprakstīti un saglabāt bibliotēku. Bet man vienmēr ir tāda pati forma - taisnstūra - un to pašu krāsu -. Pelēko