3D solis modeļi Altium?

D

difflvl

Guest
Sveiki, Vai kāds ir avots vai saite uz tīmekļa vietni, kas ir 3D modeļus kopīgu sastāvdaļas lietošanai ar Altium Designer? Paldies

Paldies HouseCat jau konstatēja, ka viens, vai jūs zināt par visām citām vietnēm?

Daži ražotāji ir solis modeļus saviem produktiem, bet tas ir hit un palaist garām. Es būtu apskatīt tīmekļa vietnes daļas jūs izmantojat. Piemēram, 3M, Samtec, un TE ir modeļus daudzas to savienotājiem. Tāpat ar dažiem speciāliem filtriem, transformatoru uc Jums vienkārši nepieciešams, lai apskatīt ražotāja mājas lapā. Atzīst, ka ar jaunāko versiju AD jums nav nepieciešams solis modeļus. Jūs varat ļoti viegli izveidot 3D komponentus bibliotēkas redaktoru izmantojot presēti bloki, baloniem un sfēras. Versijas 6,8-6,9 ir nedaudz vairāk ierobežoti, kā arī ēku sastāvdaļu struktūras par jauno Vasaras 08 versija izvēli, bet tas joprojām nav grūti izdarīt diezgan labu 3D struktūras.

Varbūt tāpēc, ka mana sliktā angļu, es nevaru vadīt laist 3D struktūras uz nospiedumu. Ir daži detalied atbalstu šim darbam?

[Quote = jazzz] Varbūt tāpēc mana sliktā angļu valodā, es nevaru vadīt laist 3D struktūras uz nospiedumu. Ir daži detalied atbalsts šim amatam? [/Quote] Kāda versija AD jūs mēģināt izmantot?

http://videos.altium.com/trainingcenter/player.html?ep=1041 [/url]. Ņemiet vērā, ka, lai apskatītu 3D modeļus, jums ir jābūt video karti, kas spēj apstrādāt DirectX 9.0c un Shader 3.līmenis. Lai apskatītu 3D modeli, jūs hit "3", kad bibliotēkas vai PCB redaktors, tad hit "L" un pārbaudiet kastes, kāda veida 3D displeja vēlaties. Doties atpakaļ uz 2D displeju jūs hit "2".

Paldies par atbildi.
Tas ir mana problēma. Mans dators neatbalsta DirectX 9.0c un Shader līmenis 3, tāpēc "3" un "2" īsceļi nav spēkā. Mana vienīgā iespēja atklāt rezultātu, ir izmantot Lagacy instrumenti> Mantojums 3D skatījums PCB redaktors, pabraucot garām pasākumus, ka jūs aprakstīti un saglabāt bibliotēku. Bet man vienmēr ir tāda pati forma - taisnstūra - un to pašu krāsa - pelēka.

Lagacy instrumenti> Mantojums 3D skatījums [/i] PCB redaktors, pabraucot garām pasākumus, ka jūs aprakstīti un saglabāt bibliotēku. Bet man vienmēr ir tāda pati forma - taisnstūra - un to pašu krāsu -. Pelēko
Ja jūsu grafikas karte neatbalsta DirectX un Shader Level 3, tad jūs nevarat izmantot jauno 3D displeju vispār. Jums būs jāpievieno 3D modeli jūsu shematisks simbolu kā iepriekšējās versijas DXP un AD atļauts - tas ir tas, ko "mantojums" ir. Jūs iedziļināties jūsu shematisks simbols īpašībām, un pievienot 3D modeli. Kad jūs atjaunināt PCB no shematisks, modelis tiks pievienots jūsu PCB nospiedumu, un jums būs iespēja izmantot mantojums 3D skatu, lai redzētu jūsu kuģa ar modeli šo nospiedumu. Ja jums nav pievienot modeli, AD izmantos detaļas organismam modeli, bet tas nav uzlabotas funkcijas.

Sveiki, mēs esam sākuši izmantot AD vasarā 09. Mūsu mērķis ir pārbaudīt konflikta detaļu ar norobežojuma MCAD programmatūras Solid Edge (nevēlos darīt mech.guy 's darbu.) Ja es izmantot ekstrudētā 3-D korpuss (cieto) un saglabājiet failu kā soli failu.. & Atvērts tā cietā malu tas ir hollw ti, tikai virsma. Kuru dēļ tas neparādās konfliktu ar norobežojuma cieto edge.If es izmantot generic soli modeli kā 3D ķermeņa, tas liecina perfekta. Es gribu, lai tas ir iespējams pārvērst ekstrudētā 3D cietā bet nododot soli failu. Paldies

Hi friends Es gribu iemācīties Altium dizainers ... Kāds var man palīdzēt??

3D SOLIS modelis bibliotēka var atrast: Noklikšķiniet uz kreiso lapas apakšā uz 15 bezmaksas STEP modeļi PCB sastāvdaļas.

Mēs esam pilnveidojuši mūsu soli modelis bibliotēka ar papildus 2,000 + 3D komponentes Altium lietotājiem. STEP modeļi sekot IPC nosaukumu konvencijām un PCBLibraries / PCBMatrix nosaukšanas konvencijas un ģeometrija. Lūdzu, apmeklējiet šo saiti uz to sarakstu 3D STEP modeļi: http://www.simplifiedsolutionsinc.com/images/step-model-list.txt vai apmeklējiet mūs www.simplifiedsolutionsinc . com , lai iegūtu vairāk informācijas. Lūdzu, sazinieties ar mani ar visiem jautājumiem. Keith Richman vienkāršotā Solutions Inc 410-420-7853 (Amerikas Savienotās Valstis) [e] keith@simplifiedsolutionsinc.com [/email] http://www.simplifiedsolutionsinc.com

WikiComponets.com ir jauna tīmekļa vietne tikai paverot beta testēšanu. Tā ir izstrādāta, lai būtu atvērtā koda elektronisko komponentu datiem. Gandrīz visas daļas var izveidot, izmantojot vienkāršu parametru ievades procesu, un tad viņi var lejupielādēt neskaitāmos 3D vai 2D formātā. Jums vajadzētu to apskatīt to.

Te ir labs starteris ar 1600 IPC-7351 Step modeļi Altium. [Url = http://store.payloadz.com/results/results.asp?keywords=ipc-7351] IPC-7351 Step modeļi Altium [/url].

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back