3D radiācijas modeli un gūt pret frekvenci gabala

S

shahid78

Guest
hi, pirms uzsākt modelēšanas CST MWS mēs definējam dažādus kontrolierus mūsu vēlamo quatities. Piemēram, ja mēs esam ieinteresēti starojuma modelim 1.8GHz mēs definējam attālināti monitors 1.8GHz un pēc simulācijas mēs varam redzēt vēlamo ratiation modelis mans jautājums ir iespējams iegūt 3D radiācijas modeli citā biežums pēc simulācijas ir pabeigts, izmantojot pēc apstrādes veidnes withour darbības simulācijas atkal mans otrais jautājums ir, kā zemes gabala gūtu pret radiofrekvenču gabals, izmantojot cSt MWS. Any help būtu ļoti appreciated uz Shahid

Nē, u ir jādefinē monitors vajadzīgo frekvenci līdz u palaist simulāciju. ur 2. jautājuma 1) u var iegūt iegūt tieši no radiācijas modeli, ja u izvēlieties iespēju 2 IEEEGain) U var izvēlēties arī templete (es domāju, ka farfied un izvēlieties iegūt vēlamajā leņķī)

hi snkhan paldies par jūsu atbildi. par radiācijas modeli es domāju, ka tas būtu ļoti laikietilpīgs, lai atrastu 3d radiācijas modeli īpaši, ja vienā braucienā acu adaptācijas shēmu. tāpēc man jāskrien pielāgošanu acu shēmas atkal, ja es esmu ieinteresēts radiācijas modeli citā frekvencē par jūsu komentārus par peļņu, es esmu ieinteresēts līkne, kas dod peļņu pret frekvenci, lai es zinu, kā pieaugums ir dažādu ar frekvenci. kamēr jūsu stāsta iegūt kādā konkrētā frequecy, kas ir redzams apakšā radiācijas modeli tomēr liels paldies par jūsu komentāriem, pateicoties

kāds zina, kā zemes gabala iegūt vai efektivitāti, salīdzinot ar frekvenci cSt MWS par antenas imitācijas

Es nezinu, ja tas palīdzēs, bet tas ir praktiski gabals iegūt vs leņķi pret frekvenci HFSS. Tas rada 3D izometriski zemes gabalu. Es atzīstu, ka jūsu jautājums bija nevis par HFSS īpaši. Jūs varat arī veikt līdzīgus gabals Matlab. Patiesībā, jūs varat iet vēl vienu soli un zemes gabala četri parametri, ja tāda ir krāsa un pārējās trīs atbilst i, j, un k asīm. Cik es atceros komandu plot3d un krāsu, ir viens no papildu parametriem, kas argumentu sarakstā, kas kontrolē datus par zemes gabalu. Cerams, ka tas nav nomaldījies pārāk tālu no nodoma savu jautājumu.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back