3d FDTD dipola brīvas telpas

E

emresert

Guest
Atvainojiet, es aprunāt palaist programmu fd3d_4.1.c grāmatā "elektromagnētisko simulāciju, izmantojot FDTD" Dennis Sullivan, kāds var man palīdzēt? [E] emrsrt@gmail.com [/email] Es būtu pateicīgs

Hi es varētu jums palīdzēt. Es neesmu pārliecināts, vai man ir koda fd3d_4.1.c vai ne. Labāk jums augšupielādēt to, vai nosūtīt to uz mani (jithesh.lrde @ gmail.com). Ar laba vēlējumiem Jithesh

Sveiki, es veica dažas korekcijas kodu. Tagad tas strādā. pasts mani, ja kādi papildu problēmas ir tur. Ar laba vēlējumiem Jithesh

Jūs varat augšupielādēt šo programmu, piemēram, man begginners un pateicoties

Sveiki Es esmu uzrakstījis 3D FDTD parauga kodu, ko Matlab balstoties uz Sulivan grāmatu. ABC izmanto šo kodu ir PML ar 7 šūnām.

Vai kāds vēl ir tas kods es esmu stuggling rakstīt to ci esam veikuši atmiņas sadalījumu utt, un programma darbojas, bet es esmu nesaņemu vērtības laukiem. Paldies

Vai kāds vēl ir tas kods es esmu stuggling rakstīt to ci esam veikuši atmiņas sadalījumu utt, un programma darbojas, bet es esmu nesaņemu vērtības laukiem. Paldies
Ja jūs post, ko jūs uzskatāt, ir būtiskas daļas savu programmu, kas nedarbojas pareizi kāds varētu palīdzēt jums.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back