32K kristāla oscilatoru simulācijas

M

mitgrace

Guest
Dear all: Vai kāds zina, 32K kristāla oscilatoru simulācijas? Paldies

Dear Veids: Kā mēs modelētu pārejas? Mēs varam sim AC repsonse. Bet mēs nevaram guarntee nodoklis cylcle. Vai kāds komentārs?

noteikt sākotnējo strāvas vads (kvarca modelis), tad palaist. tran

Attiecībā uz mani, es palaist konservatīva pārejošas bez sākuma stāvoklī, bet jāgaida ilgi, kad oscilators uzsākšanai. Tas var aizņemt dažas sekundes REAL laiku un milzīgs simulācijas laiku. Jūs varat noteikt sākotnējo stāvokli, induktors, kā sviestazivs teica, bet, lai iegūtu reālu nodokļu attiecība ir nepieciešams līdzsvara rezultāts. Lai saņemtu tā es domāju, ka jums pašiem ilgu laiku simulāciju.

Cienījamie No: Man ir mēģināt izmantot sākotnējo stāvokli. Bet tā nevar svārstības. Vai kāda Spice failus? Paldies

Dodiet pwl par VDD, un palaist. Tran simulāciju. Tā aizvedīs jūs ilgu laiku, lai redzētu rezultātu. vienkārši izmēģināt.

piekrītu holddreams
Sniedziet pwl par VDD
Kad mēs, kas šo PWL kā 0 -> VDD rampas ~ 10usec, tas ir praktiski līdzīgs pie varas stāvokli un tā ieguva oscilators ar trans.. (Saskaņā 1sec) Ja joprojām neizdodas, kristāls parametriem var būt nepieciešams doube jāpārbauda, pieņemot, AC pieaugums ir> = 5dB un īslaicīga darba temperatūra nav tālu no AC darba punkta.

sānu. pārejas zona pievienot "UIC", un jāgaida ilgs laiks, lai to aplūkotu būs oscilēt par conidtion par AMP pieaugums ir lielāks par 2 aleast.

varbūt jums arī vajadzētu palielināt simulācija precizitāti.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back