300V DC-DC pārveidotājs CDI

C

cybercheater

Guest
hi .. im plāno būvēt 12 -> 300V līdzstrāvas-līdzstrāvas pārveidotājs cdi .. es atradu šajā ķēdē, bet i dont zināt, šī shēma strādās vai ne
inverter . gif
transformators ir 04:50 savukārt attiecība .. bāzi par manu aprēķinu 12v x 12,5 = 150V kāds šeit var izskaidrot, kā šī shēma darbojas?

Ja pārveidotājs ir radīt 150V. var būt doubler ķēdē pie izejas. Mēģiniet meklēt doubler ķēdē. ja kāds zina, plz atbildi.

par flyback transformators (SMPS), Jums ir jāaprēķina dutycyle arī

es domāju, ka šī shēma nav sprieguma doubler [QUOTE = rajudp, 815.085] par flyback transformators (SMPS), Jums ir jāaprēķina dutycyle arī
, kā aprēķināt spriegumu izejas, ja es zināt cikls? ļauj teikt, šī shēma strādā pie 50kHz, primārās savukārt @ 10UH, secondry savukārt @ 125uH 1/50khz = 20uS cikls 50% Ton = 10uS džentlmenis = 10uS 12V / 10UH x 10uS = 12amp 125uH x (12amp / 10uS) = 150V ciklu = 65% Ton = 13uS džentlmenis = 7uS 12V / 10UH x 13uS = 15.6amp 125uH x (12amp / 7uS) = 214v tā ir pareiza? atvainojos par savu angļu

Es nezinu, ko jūs vēlaties aprēķināt, jo ciklu tiks mainīt, kontrolieris IC. Problēma ir tā, ka tomēr shematisks nestrādās kā redzams, jo tas ir pazudis pašreizējā sajūta, ka ir vajadzīgs UC3845 pašreizējais režīms kontrolieris. Jūs varat arī cilpa kompensācija, konsultējieties datu lapu sīkāku informāciju.

es zinu cikls tiks mainīt, kontrolieris IC .. bet kas par ciklu skaits būs ģenerēt kontrollera ja produkcija ir 300V? šī shēma ilgt no [url = http://www.sportdevices.com/ignition/inverter.htm] SportDevices. CDI Programmable Digital Aizdedzes [/url]
SMPS UC4845 oscilators ir divas ieejas:. * Spriegums atsauksme tiks izmantota, lai sasniegtu vēlamo sprieguma, kad spriegums kondensatoru sadalītas potenciometrs reachs nominālā sprieguma, oscilatoru apstājas. * Current izjūta ievadi parasti izmanto, lai kontrolētu maksimālo strāvu mosfet. Tas ir atkarīgs no transformatora induktivitāte un oscilatoru frekvences, bet ne slodzes (ar šo topoloģiju). Lūk, šis ieguldījums ir izmantots, lai kontrolētu pagaidu izslēgšana barošanas laikā PIC aktivizē SCR izpildīt kondensators. Kad līnija ir 0 volti, oscilators ir ON, kad līnija ir lielāks nekā 1 volts, oscilatoru apstājas. Tas tiek darīts divu iemeslu dēļ:

Lai strādātu Flyback pārveidotājs nepārtrauktā režīmā pie 12 V ieejas un 300 V izejas spriegums, cikls 66% būtu nepieciešams. Bet UC3845 ir aparatūras ierobežojumu 50%, tāpēc pārveidotājs darbojas ar pārtraukumiem paņēmienu augstāk par 150V izejas spriegumu. Jūs saņemsiet, vienkārši līdzsvarojot transformators plūsmas un, ņemot vērā 1:12.5 vijumu attiecība. Ja konverters darbojas, nenodarot kaitējumu slēdža tranzistoru vai transformators ir atkarīgs, piemēram, uz tā tinumu pretestības un pašreizējo capabality. Bet es ļoti iesakām, lai pievienotu pašreizējo izjūta rezistors par uzticamu darbību.

Ko tu domā par balansēšanas transformators plūsmas? ir iespējams darboties ar pārtraukumiem režīmā, ja es izmanto EFD20 kodols ar gaisa spraugu? kāda ir pašreizējā sajūta rezistors vērtība man vajadzētu izmantot? EFD20
csh-efd20-8p.jpg

Ko tu domā par balansēšanas transformatora plūsmas
? Tas nozīmē, ka impulsa jomās V * t gadā uz valsts un flyback stāvoklī jābūt vienādam. Ja jūs likts sprieguma un likvidācijas koeficients, jums laika nodarbinātības rādītājs attiecīgi ciklu nepārtrauktā režīmā. Kā teica, jūs nevarat sasniegt sprieguma attiecība 01:25 nepārtrauktā režīmā ar ciklu, kas ierobežots līdz 50% un, ņemot vērā tinumu attiecību. Manuprāt, nepārtrauktā režīmā, būtu ieteicams samazināt strāvas maksimumu. Ņemot vērā pastāvīgās svārstības izejas sprieguma darbībā, vajadzētu labāk izmantot UC3843 atļaut augstāku darba ciklu (bet tikai ar pašreizējām nozīmē), nevis palielināt vijumu attiecība Ja jūs piekritīsiet lēcienveida režīmā, transformators induktivitāte ir pārdomāta . Ja tas ir pārāk augsts, pārveidotājs nesasniegs paredzēto jaudu apgrozījuma. Ja tas ir zems, jums augstas pīķa strāvas.
ir iespējams darboties ar pārtraukumiem režīmā, ja es izmanto EFD20 kodols ar gaisa spraugu? kāda ir pašreizējā sajūta rezistors vērtība man vajadzētu izmantot?
circuit izmēri ir jāsāk ar jaudu aprēķinu. Tev ir jānorāda maksimālais aizdegšanās biežumu un minimālo ievades spriegumu ar nominālo jaudu. Tad jūs noteikti vidējo un maksimālo primāro strāvu, transformators induktivitāte un nozīmē rezistors.

tā iespējama, ja i izmantot uc3842? Šī IC arī var palaist lielāku darbības ciklu .. bet defferent in UVLO .. jūs zināt, ko funkcija UVLO?

Jā, UC38 veidus ar augstu undervoltage lokauta sliekšņa (16 V) nevar palaist 12 V. Pēc ceļu,, UC3843 UVLO sliekšņa būs arī neatbilst parastajām specifikācijām aukstās palaišanas, kas prasa aizdedzes sistēmas, lai palikt darba zemām akumulatora spriegums.

Hi all, In Flyback pārveidotājs, ja jums nav savienot te slodzes spriegumu turpinās palielināt ik pēc pulsa atkarīga no Jūsu produkciju vāciņu. Nav svarīgi, kāda ir vijumu attiecība, darbības ciklu utt, jo galvenais induktors maksu ON reizi, un atbrīvo enerģiju, lai secondery ārpus darbības laikā, tāpat kā uzlādēts induktors. Kad jāmaksā induktors ir atvērts. spriegums ir atkarīgs no tā kravas! I dont zināt, kas ir CDI, bet joprojām scr ir savienots starp o / p un uz zemes? kāpēc second diode ir nepieciešama?

I dont zināt, kas CDI
[url = http://en.wikipedia.org/wiki/Capacitor_discharge_ignition] kondensatora izlādes aizdedze - Wikipedia, brīvā enciklopēdija [/url]
Jo flyback pārveidotāju, ja Jums nav savienot te slodzes spriegumu turpinās palielināt ik pēc pulsa atkarīga no Jūsu produkciju vāciņu. Nav svarīgi, kāda ir vijumu attiecība, darbības ciklu utt
Tas nav pilnīgi skaidrs, kas man, kas norāda uz diskusiju jūs atsaucas. Tas ir triviāla fakts, ka izejas spriegums var sasniegt jebkura vērtība (pēc pietiekami daudz laika). Ar CDI problēma ir tā, ka nominālā izejas spriegums ir jāsasniedz laikā (pirms nākamās aizdedzes impulsa) neradot nepieņemamus induktors pīķa strāvas. Ķēdes izmēriem vajadzētu apsvērt šo prasību.
kāpēc second diode ir nepieciešama
Iespējams ierobežot pārsniegti budžeta izpildes apstiprināšanu svārstību, ka? Var retrigger tiristoru.

Šķiet jums vārtiem palielināt komutatoru. Kad SCR ugunsgrēkiem tas paliks vadīšanas līdz pašreizējās samazinās līdz nullei. Ar Flyback palielināt darbība turpinās SCR nekad nedrīkst atbrīvot. Mērķis ir flush augstsprieguma vāciņu maksas caur aizdedzes spoli. Šī HV vāciņu daļa no ķēdes. Pildot ar aizdedzes spoles primārā, samazināsies līdz nullei strāvu. Jums vajadzētu arī zināt, kāda aizdedzes spoli characteriztics ir. 300V šķiet zems, lai mani CDI. HV uzgali jāuzliek augstas kvalitātes Mylar daļa ar zemu Rs. SCR būs arī vadīt flyback komutatoru ir atgriezeniskās saites kontroles crazy, kad tas īsslēgumu produkciju. Jums ir nepieciešama primārā kontūra, kas ierobežo maksimālo nodokli ciklu MOSFET vadītāja vai tā var piesātināt kodols un kaitējumu MOSFET.

Šķiet jums vārtiem palielināt komutatoru
. Tas ir faktiski veikta aprakstītās sistēmas kontroles ieeja. Tomēr, tiristoru būs, visticamāk, izslēgt laikā no LC circuit svārstības veido kondensators un aizdedzes spoles. Un konvertors ir tikai piegādājot pašreizējā impulsiem.
300V šķiet zemas, lai mani CDI
. Tas ir par zemākās parastā sprieguma diapazonā.
Jums ir primārā kontūra, kas ierobežo maksimālo nodokli ciklu MOSFET vadītāja vai tā var piesātināt kodols un kaitējumu MOSFET.
Jā. Kā norādīts iepriekš, darbojas UC38xx kontrolieris tā ir paredzēta pašreizējā režīmā būtu pilnīgi atrisināt šo jautājumu.

ja 300V vāciņš ir zemāka, kāda ir maksimālo vērtību, man vajadzētu izmantot? tas pārveidotājs ir nepieciešams, lai pilnībā uzlādētu vāciņu 1ms ..

1 μF/300 V ir 45 mJ enerģijas, kas būtībā ir OK Attiecībā uz augsto tekošā spējas un zemu ESR, es drīzāk iet polipropilēna kondensatoru (FKP vai MKP), kas parasti izmanto elektronisko barošanas avotu.

Vai es varu zināt, kas defferent no polipropilēna un citu veidu filmu vāciņu? Vai es varu izmantot poliestera plēve? pārveidotājs nepieciešamību izstrādāt 0.3amp produkciju maksas 1UF vāciņu 1ms tiesības? ja freq par 50kHz, un savukārt attiecība ir 01:12, cik daudz induktivitāte ir nepieciešams?

Ierosināja Mylar preču zīmi attiecas uz poliestera plēves kondensatoriem. Jums vajadzētu konsultēties lapas ierīču interesi, bet es baidos, ka DV / dt likmi, ko parasti nodrošina poliestera kondensatori ir insuffcient lai CDI pieteikumu. Polipropilēna kondensātori ir labāk, ko šajā sakarā vismaz par kārtu. 0,3 varētu aprēķināt nemainīgu pašreizējo darbību. Ņemot vērā ieejas strāvas padeves, varētu drīzāk mērķis ir pastāvīgs jaudas. Tas nav skaidrs, man, kurām mehāniskajiem ļautu panākt aizdegšanās laiku 1 ms, ko veidā. Induktivitāte izvēle - atkarīgs. Ja Jūs pārejat uz nepārtrauktas darbības režīmā, izmantojot pašreizējā sajūta un virs 50% ciklu, vērtība nav kritiska, jūs varētu vēlēties, lai palielinātu to samazināt ieejas strāvas maksimumu. Ja, izmantojot oriģinālo ķēdes, tai ir jāizvēlas ļoti rūpīgi, lai izvairītos no bojājumiem no sastāvdaļām. Es nevarētu ieteikt skaits pirms pārbaudes darbību simulāciju.

vienkārši redzēt sportdevice: wink:
Šis DC-DC pārveidotājs maksa 1uF kondensators pie 250 voltu, kas apm. 1 ms. Tas theorically ļauj CDI aizdedzes pie 1000 reižu sekundē, 60.000 rpm vienā cilindru dzinējs (1 dzirksteles uz rev), 30.000 rpm rpm ar 4 cilindru dzinējs (1 dzirksteles katru 2 apgriezieni katrā cilindrā.)
varbūt i vajadzīga par 4ms, ja motors darbojas @ 12000rpm .. kopējais laiks ir aptuveni 5 ms uz 12000rpm 1 kārtas .. uzlādes vāciņu 4ms un 1ms šaušanai (novadīšana vidē) .. izejas strāva ir nepieciešams, lai maksas vāciņu 4ms ir 0.075amp [url = http://hyperphysics.phy-astr.gsu.edu/hbase/electric/capchg.html] Uzlādes Capacitor [/url], kā aprēķināt vidējā strāva, ja cikls ir ~ 67% jeb utt? vai 50% ciklu jāaprēķina dalīt ar 4?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back