3 un 4 gala ierīcēm ritms

M

maninnet

Guest
jo cadeence NCSU CDK ir trīs gala ierīcēm (NMOS un PVO) un četras izvadierīces (NMOS4 un PVO 4), pēc noklusējuma, trīs izvadierīces, ķermenis ir saistīts ar GND uz nmos un VDD uz PVO. ja es izmantoju četras izvadierīces, un tie iestāde NMOS4 un PMOS4 GND un VDD attiecīgi, tas ir līdzvērtīgs izmantot trīs izvadierīces? ceru, ka kāds var dalīties savā pieredzē

Tas ir ekvivalents bibliotēkām Man ir izmantoti. Nav lietojuši NCSU CDK gan, bet tas būtu vienkārši pietiekami, lai apstiprinātu, apskatot netlist.

ya tā ir taisnība ... tas tikai kalpo labāk, ja jums ir gonna izvairīties no ķermeņa, ka ir viss ... ietaupa maz laika ....

uz aryajur: kā lai apstiprinātu "skatīšanās netlist"? vai jūs varētu man parādīt?

Kas Analog Mākslinieks Window ir iespēja apskatīt netlist. In netlist var redzēt, kā katra ierīce ir netlisted, un kāds modelis ir tas, izmantojot, jūs varat salīdzināt to gan, un redzēt, ja viss ir tāds pats vai nē.

Četri termināls ierīce ir tāpēc, ka jums ir iespēja savienot iestādei, kas nav VDD vai VSS, pēc noklusējuma, lai izvairītos no ķermeņa efektu, ja cascode divām ierīcēm vai izmantot to kā ieguldījumu pāri OP-AMP. Tas ir tas pats, ja jūs pievienot to atpakaļ uz VDD vai VSS kā trīs gala ierīci. Nav nepieciešams, lai pārbaudītu netlist, un tas ir diezgan pārliecināts, ka

uz hung_wai_ming@hotmail.com : Es sākotnēji izmantot trīs termināli ierīces, bet kad es tos aizvietot ar 4 gala ierīci (visi avoti Nmos tie GND, un PVO tie, kas VDD avots), i did nesaņem tādu pašu rezultātu (jauns nestrādā), tāpēc es aicinu šo jautājumu.

mēģināt simulēt īpašības 3 un 4 termināla ierīci atsevišķi dažās pastiprinātāju konfigurācija, un varbūt jūs varētu zināt atšķirību un līdz ar to novirze iemeslu ,,,....

i sim DC ar nmos ierīci, rezultāts (līdzstrāvas), ir nedaudz atšķiras, lūdzu, pārbaudiet attēlā shematiski un netlist. [Url = http://images.elektroda.net/15_1193526056.gif]
15_1193526056_thumb.gif
[/url]

Vienīgā atšķirība netlist ir GND! mezglu viens tranzistors. Es neesmu pārliecināts, cik ir GND! savienots ar mezglu 0. Tas būtu tas pats, ja tā tur nav nekāda iemesla, kāpēc DC īpašības ir atšķirīgas. Lieta izpētīt, ir, kā un GND! un savienots 0 dara GND simbolu darīt tieši vai tur kaut mēs nezinām.

kadence prasa zināmu vērtību pretestība vadu ... mēģināt spēlēt ar to un redzētu, vai ir kādas izmaiņas, kas Id ....

"Prasa zināmu vērtību pretestība vadu ... mēģināt spēlēt ar to", bet kā?

Es atceros seein to īpašības tabulā ..... i dont atcerēties precīzu pasākumus ..... ja es iet uz manu koledžu lab kādu no šīm dienām I'll post precīzi pasākumus .....

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back