3 bit flash CMOS ADC

S

sivamit

Guest
Hi, var kāds lūdzu man informāciju par jebkuru 3 bitu flash ADC (CMOS tehnoloģijas)? itz ļoti steidzami ... Paldies jums ...

Flash pārveidotājs ir tikai salīdzinājumu katram atsevišķas līmenī (par 3-bit, kas nozīmētu 7 salīdzinājums), un parasti rezistoru virkne dalītāju, lai nodrošinātu robežlīmeņiem salīdzināšanai. No 7 salīdzinājuma izejas tad iet ar "Termometrs līdz bināro" konversijas loģika iet no 7 līmeņi 3 bināro izejas. Ja jūs domājat mazliet par dabu produkcijas salīdzinājuma, jo ieejas analogo līmenis atšķiras, jūs redzēsiet, kāpēc vārdu "termometru."

skatīt grāmatas "sistēmu dizains", ko vilks. tas palīdzēs u.

Jūs varat man pateikt pilnu nosaukumu grāmatu? [Quote = satyasiva] aplūkotu grāmatu "sistēmu dizains", ko vilks. tas palīdzēs u. [/quote]

Kas ir "termometrs līdz bināro pārveidošanas loģika"? man vajadzētu izmantot XOR vārtiem?

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 05:21 ---------- Previous post bija 05 : 16 ---------- </span></span>
ceru, ka tas var palīdzēt
Šajā doc failu, kāda veida kodēšanas tiek izmantots.? parasti 8-3 bitu kodēšanas ir 00.000.100 == 101, bet šajā doc kodētāju parāda dažādus rezultātus

par 3 mazliet flash ADC izmanto 8 rezistori (1 un pēdējo rezistori ir jābūt pusei no pretestības pārējo rezistoriem), tad pievienojiet 7 salīdzināmie ar atsauci savu ieguldījumu pretestību 7comparators rezultāti tad būtu barībā termometru izeja (XOR vārti) XOR rezultāti tad būtu padevi kodētāju izejvielas devēja izejas ir galvenais rezultāts 3bit flash ADC

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back