3-5V, lai 12v 1A palielinātu pārveidotāja

R

reik

Guest
Hi all, man ir pētniecība dažas nedēļas par šo problēmu, un redzēja daudz ierosinājumu šajā forumā, vai citās vietās. Es zinu, ka max668 vai mc34063 varētu darīt šo 3-5V, lai 12v pie 1A, 1 jautājums: isit jebkura ienākošā strāva būs darīt? Mans projekts ir saules bateriju lādētājs, i pasākums, ka es varētu saņemt 4V iepriekš, bet es donno kāda ir pašreizējā. Isit nevienu pašreizējo, kas iet uz komponentu iepriekš wil iznākt 12v ir 1.A? Parasti spriegums ir nedaudz lielāks vai mazāks?

Nu, ja jūs vēlaties, 12V 1A izejas ar 100% efektivitāti ierīcei būs drenāžas 4Amps no 3V bateriju (?). Vai esat pārliecināts, ka jums ir nepieciešams šāda veida ierīci?

ok, vēl viens jautājums: Ļaujiet teikt im izmantojot LM317 un man ir apmēram 18V ar 150mA. Pēc tam, kad spriegums iedziļināties LM317 un es pielāgot rezistors kļūt 12V, kāds būtu izejas strāva? ir izejas strāva 1.5A, kā datu lapā teikts? ? Vai vēl 150mA

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievienotā 19:02 ---------- Previous post bija 19:01 - ---------</span></span>
ok, vēl viens jautājums: Ļaujiet teikt im izmantojot LM317 un man ir apmēram 18V ar 150mA. Pēc tam, kad spriegums iedziļināties LM317 un es pielāgot rezistors kļūt 12V, kāds būtu izejas strāva? ir izejas strāva 1.5A, kā datu lapā teikts? vai vēl 150mA?

Jums ir sajaukt! Jums nav laisti strāvu pie noteikta vērtība, tas ir, neatkarīgi no slodzes izņem pie sprieguma jums ir noteikti. Izņemot nelielu tekošā izmanto, lai darbinātu iekšējās ķēde LM317, ienākošā strāva ir tāda pati kā slodzes strāvas. Sprieguma starp ieejas un izejas šāda veida vai regulatora starpību tiek pārvērsta siltumā. 1.5A vērtējums ir maksimālais ielādes var veikt saskaņā ar siltuma daudzumu ir pieņemamās robežās. Brian.

Jūs runājat par diviem dažāda veida pacēlāji, LM317 ir lineārs regulators tā var sniegt tikai spriegums mazāks nekā ražošanas līdzekļiem un ieejas / izejas strāva ir gandrīz tāds pats katrā izejas spriegums, domāt par to aa sērijas rezistors, kas automātiski maina pretestību, lai saglabātu izejas spriegumu vienmērīgu, jo šis fakts papildus sprieguma tiktu patērēts, ka rezistors (caurlaide elements), kas siltumu. No otras puses, pārejot regulators darbojas kā slēdzis, kas ir vai izslēgt, jo šīs efektivitāte ir augsta, un patērēto jaudu kā siltums ir zema, ir arī daži karalis enerģijas uzglabāšanas jauda (spole), un atkarībā no par topoloģijas tas var vai nu dot vairāk sprieguma ieejas (pastiprināt) vai mazāka (solis uz leju), sprieguma līmenis tiek kontrolēti, kontrolējot laiks, slēdzis ir ieslēgts vai izslēgts (dažādu darba cikls). Jebkurā gadījumā jūs nekad nevar iegūt vairāk enerģijas, nekā summa, ko dot, tad, kad jums ir piegādi, kas var sniegt max 1v/1A (= 1W), lai regulators, jūs varat tikai iegūt produkciju, ir mazāks nekā, ka, lai aptuveni 90% (labākajā gadījumā). Ja jūs vēlaties 12v/1A (12W), jums ir jāsniedz vismaz 13W ieejas, un, ja ieejas spriegums ir zemāks par izejas spriegumu jums izmantot pārejot regulators pastiprināt spriegumu. Alex

let teikt, man ir saules panelis, kas nepārtraukti dod ieguldījumu apmēram 18v 150mA, kad es solis uz leju tā, lai 12v tas joprojām ir 150mA tiesības? par manu projektu, tas spriegums ir kinda zema, ir kāda metode, kas varētu palielināt strāva līdz ļaujiet pateikt 500mA vai 1A?

Jebkurā gadījumā jūs nekad nevar iegūt vairāk enerģijas, nekā summa, ko sniedz , tad, kad jums ir piegādi, kas var sniegt max 1v/1A (= 1W), lai regulators, jūs varat tikai iegūt izejas, kas ir mazāk nekā aptuveni 90% (labākajā gadījumā).
Tu runā par 18v * 0.15A = 2.7W elektroenerģijas piegādi, pat ar efektivitāti 90% var nesaņem vairāk kā 2.7W * 90% = 2.43W 2.43W / 12v = 0.20A Alex

Saules bateriju? Ummm izklausās patiešām laba - zaļā enerģija:) IMO jums vajadzētu izmantot uzlādējamu bateriju, lai darbinātu ierīci un saules baterijas topup precizitāti. Tad jautājuma zīme, - jūs varat padarīt savu "melnās kastes" ekonomiskāki?

paldies visiem, mans projekts ir, izmantojot saules paneļu uzlādēt bateriju, izmantojot PIC mikrokontrolleru. Bet mana saules panelis sniedz tikai 1W un maksimum spriegums i pasākums ir 10V, un ar pašreizējo man nav ideju, kā pasākums, bet pēc datu lapu tas ir aptuveni 150mA. Lai uzlādētu 2200mAh akumulators, tas var vajadzībām 15 + stundas! LOL, kas laikā, lai ir kāda cita metode varētu palielināt pašreizējo up? Es minēju iepriekš 20v ir tāpēc, ka man ir paredzēta, lai sērija līdz 2 saules paneļu šo projektu =)

Vai dažus vienkāršus math. Jūs nevarat izveidot varu, bet jūs varat konvertēt to. Jaudas ir pieejama, ir sprieguma, kas reizināts ar pašreizējo, lai jūsu gadījumā jūs sākat ar 20V un 150mA, kas padara 3W. Kādu jaudu tiek zaudēta, konvertējot ķēdē, bet būtībā jūs varat pārvērst savu 3W jebkurā kombinācijā Sprieguma un strāvas tik ilgi, kamēr rezultāts pavairošanu ir 3. Lai jūs varētu ražot 1V ir 3A, 2V pie 1.5A, 3V pie 1A un tā tālāk. Kad jūs mēģināt iekasēt 12V akumulators, maksimālā strāva jūs varat iespējams iegūt, ir 0.25A (12 x 0,25 = 3). Lai to izdarītu nepieciešams izmantot slēdzi režīmu elektroapgādes tīkla veids. Paturiet prātā, ka 3W ir jūsu maksimālo jaudu no saules paneļu un jūs tikai iegūt, ka tad, kad panelis saskaras Sv skaidras debesis, naktī un duļķains apstākļos jauda būs daudz mazāk. Uzskata arī, ka ķēde pārvēršot jauda būs iespējams sasniegt tikai 80% efektivitātes tāpēc rezultāts būs mazāks par teorētisko skaitli. Brian.

Es domāju, ka neskaidrības šeit, no lm317 datu lapu, tā rakstīja tā var būt pašreizējā regulatora liekot mazas vērtības rezistoru, formula ir Iout = 1,25 / R tāpēc ļaujiet teikt, ka mana R 1.2ohm, mana Iout tiks 1A. tas ir pareizi? bet u guys sakot, ja mana ieejas strāvu tikai 150mA, tad mans izejas strāva būs 150mA arī, kā to varētu jēga?

Jūs esat kas attiecas uz īpašu savienojumu LM317 kas darbojas kā pastāvīga strāvas, produkcijas pašreizējā korekcija tiek koriģēta, izmantojot šo pretestība, bet jūsu avots ir jāspēj paredzēt, ka strāvu. Lūdzu, izlasiet post # 7 atkal http://www.edaboard.com/thread203517.html # post858955 daudzi citi jums teicu to pašu, bet kādu iemeslu dēļ jūs ignorēt to. Alex

Kā Alex skaidro, ja vads LM317 kā pastāvīga strāva elementu, jums izlemt, ko izejas strāva būs, izvēloties rezistoru vērtības. Ieejas strāva ir LM317 galvenokārt būs tāda pati kā slodzes strāvas izvēlējāties, izņemot nelielu papildu summu izmanto iekšēji ierīcē. Un vienkāršu sērijā elementu, piemēram, ka jūs aprunāt, vairāk strāvas nekā nāk out! Padomājiet par šo analoģiju: Jums ir šļūteņu caurule ar ūdeni iet caur to jūs uz caurules soli un saspiest tā, lai plūsma ir ierobežota un mazāk ūdens nāk ārā. Kāpj uz ūdens caurules nav tas pats, kas LM317 dara, lai elektrības plūsmu izejas vads. Dodies atpakaļ uz caurules, kad jūs soli uz to, ūdenī, kas atstāj caurule ir mazāk un ūdens iekļūšanu tāpat ir mazāk, jūs nevarat iedomāties lielāku dodas vienā galā, nekā atstāj citiem. Brian.

ok, es totaly saprast. Paldies visiem =) Takeshi-san, jo panelis ir dārga, LOL

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back