2stage op amp problēmu?

S

spbhu

Guest
Man ir jautājums, kas ir ļoti svarīgi pracitcal dizains, ti,
uz 2 posmu op-dizains, kā jūs vadīt jauda?Cik daudz pašreizējo
nepieciešams īstenot pirmo posmu un, cik daudz 2. posmu, lai
lai panāktu optimālu sniegumu?Kādi ir apsvērumi?Ir
ir jebkurš materiāls vai papīra padarīt diskusijas par šo?

Pateicoties ļoti daudz ...

Es domāju, ka 2 posms jauda lemj iekraušanas OPA.Tad jūs varat projektēšanas 1 posms 2 posms iekraušanas.Tas ir tikai viena doma, es domāju, ka var būt arī citas dažādas viedokli par dažādām situāciju.

Hi,
Jaudas izkliedes dependss par barošanas sprieguma un pašreizējā IS.

ISS pati ir atkarīga no apgriezties likmi.Apgriezties likme ir atkarīga no izejas kapacitātes un izejas capaitance atkarīgs no Joslas platums.

Tātad jūs varat redzēt, ka jauda disspation atkarīgs no daudziem faktoriem.Depnding par visiem specs varat dizains savu sistēmu.

paldies
sarfraz

Es teicu, ka lielākā daļa mācību grāmatu izmantošanu apgriezties likme specifikācija, lai vadītu pirmo posmu pašreizējā Tomēr, ja attiecībā uz pieteikumiem, kur apgriezties likme nav paredzēts (piemēram, filtra dizains var nenodrošināt apgriezties likme spec's), tad kā Jūs pārvaldīt 2 posms pašreizējais patēriņš attiecīgajā Vdd, un maksimālās jaudas robeža?
Paldies

Hi,
Attiecībā uz visiem dizainparaugiem, jūs varētu sniegt ar maksimālo jaudu disspation.

Tagad

Jaudas izkliedes = (Vdd | vss |) * IS

No šīs varat iegūt maksimālo vērtību IS.

Vai ir vēl kāda cita bažas?

paldies
sarfraz

Posms pašreizējā pirmā būtu mazāka, jo jūs varētu saņemt lielāku peļņu (augstākās MOS izejas pretestība ro).Tomēr tā nedrīkst būt pārāk mazs, jo apgriezties likme.
Posms pašreizējā secound būtu lielāks, jo vieglāk Miller kompensācija (GM ir augstāka, cm smaler), kā arī augstākās izejas strāvu.

Ja opamp ir projektēta kā buferi nominālo spriegumu, tad ātruma prasību vai apgriezties likme nav svarīgi.Jūs varat dizains 1. Posmā un 2. Posmā iespējamajam minimumam strāvu, piemēram, 5uA uz 10uA, kamēr tā ir>> 100 laika process noplūdes strāvu.

Ja opamp izejvielas AC, tad jums ir nepieciešams apsvērt apgriezties likme.Palielināt pašreizējo kamēr jūs atbilstat apgriezties likme prasības.

Vadīt lielu maksimālo slodzi, parasti jums ir pievienot papildu buferis posmā pēc 2. Ieguvums stadijā.Withough buferis posmā vāciņu slodze ietekmēs opamp frekvenču reakciju.Tomēr, 1 un 2 posms pašreizējā joprojām ir atkarīgs no apgriezties likme, palielināt pašreizējā laikā buferi posmā tikai tad, ja ir nepieciešams nodrošināt vadīt spējas.

Hope this helps.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back