2D kapacitātes un vadītspēju

D

div

Guest
Hi, mani draugi: Vai kāds no jums zināt, ko instruments / solver izmantot, lai aprēķinātu 2D kondensatoru (C) un aktīvās vadītspējas (G)? Man ir izmantoti Ansoft Spicelink (2D), lai aprēķinātu C & G, bet es gribu, lai salīdzinātu iegūtos rezultātus ar citu solver (s). Starp citu, ir kāds instruments, kas var darīt Spectrum Domain Analysis (SDA)? Paldies Div

Ja jūs vēlaties veikt pārbaudi, mēģiniet klasiskās formas, kas ir analīzes risinājumus un salīdzināt ar savu simulators. Tas arī parādīs ietekmi simulācijas elementa izmēru precizitāti. Dažas klasiskās formas tiek koaksiālo kabeli gan ar vadiem garumā, divi diriģenta apļveida vairogs, un koaksiālo ar kvadrātveida ārējā diriģents.

Kā par risinājumu daudzslāņu struktūru ar zudumiem (ierobežots vadītspēja) materiāls? Vai ir kāds slēgta veida vienādojumu, lai aprēķinātu vadītspēju un kapacitāti (nav slēgta tipa formas Grīna funkcija) par klasisku struktūru, piemēram, metāla SiO2-Si microstrip vai CPW? Paldies Div

Tas ir fringing jomās, kas ir iemesls, kāpēc ir tik daudz vienādojumi, lai prognozētu pretestība.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back