220V Saskarne ar opto

F

fjpompeo

Guest
Hi, nepieciešams interfeiss, kas dod man vienmērīgu 0 ar 220V un vienmērīga 1 bez 220V, izmantojot 4N25 vai TIL111 vai jebkuru citu opto, kas dod galvaniskās izolācija. Paldies, Fernando

Cienījamie fjpompeo, Kas par transformators, diode un vienkāršu RC filtru? Jūs varat izmantot tranzistors pārejai, kā transformators dod izolāciju. Ja vēlaties vēl vairāk izolēti jūs vienmēr varat savienot ķēdes vienkāršu optocoupler. Regards, Pazam

Ideja ir izmantot tiltu rectificador ar diodes 1N4007 to filtri ar kondensators keramikas superior pie 400V Ņemot spriegumu izejas no tilta tiek atņemti 2. 5V, tas tiek dalīts ar vērtību pašreizējo diode 4N25 tas tā ir vērtība rezistors virknē ar diode (+-15k) par savācējs tranzistors miem, nulles vai vienu. Par precausion ir nepieciešams ieviest diode antiparalelo ar diode ir 4N25. Kad interrupor tas slēgts viens ir nulle kolektora. : Idea:

Cienījamie Pazam, es aizmirsu pieminēt, ka šī saskarne ir ļoti maza. Es novērtēju Jūsu ideia ar savu risinājumu, problēma ir lieli! Cienījamie Macxom, Jūsu ideia ir ļoti labi tik kur es varu saņemt circuit līdzīgs šim? Ja nepieciešams, izmaiņas tiks viegli īstenot. Ļoti paldies jums abiem. Regards,

Hello. Līme fotoelementu uz 230V darbojas neona spuldzes. Veikt 0 / 1, no fotoelementu sānu izvades baroti ar 10K rezistors no 5 V. Otru galu fotoelementu uz kopējo 5V piegādi. Pievienot kondensators paralēli fotoelementu vienmērīgu neona vibrācijas dēļ AC. Miguel

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back