220v DC Led indikators shēmas diagramma

S

sajeev

Guest
Sveiki, Es meklēju 220V DC Led indikators shēmas diagramma, ko var pieslēgt 220V līdzstrāvas akumulatoru piegādi, ko izmanto jaudas generationg stacija. Kad es pārmeklēt google es varētu tikai atrast 220V AC ķēdēm ... tāpēc, lūdzu, palīdziet ... Regards Sajeev

Hi, vienkāršākais konfigurācija būtu darbs:
93_1296493002.png
Aprēķina R1 kā: (Vin - Vled) / ILED = (220-Vled) / ILED Vled ir LED priekšu spriegums atkarīgs no krāsas LED: ~ 1.4V sarkano, ~ 2.3V zaļo utt ILED ir LED strāva, atkarībā no LED. Par LED standarts, var izvēlēties 10-15mA. Tātad, ja tas ir sarkans LED ar ILED = 10mA R = (220-1,4) / 0,01 = 21.8k 22k Izvēlēties Hope this helps. Tahmid

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 23:00 ---------- Previous post bija 22:59. --- -------</span></span>
Esi uzmanīgs par rezistors reitingu. Iepriekš minētajā piemērā, jauda izkliedēties laikā rezistoru = (220-1,4) * 0,1 = vairāk nekā 2W. Tātad, izvēlēties kaut ko piemērotu. Jūs varētu samazināt ILED, lai samazinātu jaudas izkliedes. Hope this helps. Tahmid

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 23:04 ---------- Previous post bija 23:00. --- -------</span></span>
Pie tik augsta sprieguma, tomēr es izmantoju mazu ILED un izmantot 100k rezistors. Tomēr tas darbojas, jo LED ir pašreizējais pieprasījums ir zems. Pārbaudiet, vai jūsu LED var strādāt ar dažiem mA pašreizējo. Ja tā, tas palīdz samazināt jauda ir rezistors. Hope this helps. Tahmid.

Ja jūs nevēlaties, lai izveidotu savu, jūs varat saņemt off-the-shelf produktu no [url = http://www.ledtronics.com/] LEDtronics | LED, LED gaismas, LED spuldzes, LED lampas, LED Rādītāji, Super Bright LED [/url].

hi es domāju, ka šis aprēķins ir labākais jums [url = http://images.elektroda.net/86_1296508319.jpg]
86_1296508319_thumb.jpg
[/url]

Sveiki, es meklēju 220V DC Led indikators shēmas diagramma, ko var pieslēgt 220V līdzstrāvas akumulatoru piegādi, ko izmanto jaudas generationg stacija. Kad es pārmeklēt google es varētu tikai atrast 220V AC ķēdēm ... tāpēc, lūdzu, palīdziet ... Regards Sajeev
Vai jūs, lūdzu precizēt, kādus spēkstacijām rada DC 220 volti un kāpēc? Ja jums Dc, tas būtu bijis konvertēts no maiņstrāvas avota. Jebkura veidos, ja Jums ir ieguvuši Indicator ķēdēm, kas darbojas uz maiņstrāvas, tiem būtu labi darbojas uz DC too. Priekā

Sargieties no reverse sprieguma, kas atbalsta LED, ir ieteicams izvietot diode paralēli ar LED

Ja tā ir maiņstrāva, nevis DC, kā norādīts, ielieciet diode virknē ar LED. Ievietojot to vienlaikus dara to pašu darbu, bet dubultspēlēs jaudas izkliedes sērijā rezistors! Brian.

pretojas radīs problēmas heatng. būs dažas ķermeņa ieteikt risinājumu šim

Es vienmēr esmu redzējis vienu 1N4007 un 15K 2watt x 4 Nr s virknē savienot 5mm sarkans LED tieši 220volts avotu. Tas darbojas naudas sodu, jo gadus, jo tas ir saistīts kā rādītāju, lai Pazīstamu zīmolu sprieguma stabilizators produkciju. Tas attiecās uz AC volatge. Es domāju, pats būtu darbs un DC too. Priekā

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back