2 pins ar to pašu numuru Orcad LayoutPlus

R

Roel

Guest
Čau,

vai kāds zina, kā veikt Orcad detaļas nospiedumu ar, piemēram, divas adatas ar numuru 1, divas adatas ar numuru 2 ,......

Es gribētu, par RAM mikroshēmā ar divām dažādām iepakojuma izmēriem.Par piķis no pins ir tas pats, bet platums no ķermeņa atšķiras un mēs nekad nav pārliecināts, kas ir pieejams mūsu piegādātāju.Es gribētu izmantot nospiedumu, kas ļauj izmantot divas paketes.

Vēl viens pieteikumu par 2-pin un viens numurs problēma ir tā, lai savienotu heatsink, kas pārslēdz režīmā elektroenerģijas padeves IC uz zemes līniju, izmantojot divus spilventiņi ar to pašu numuru.

Making extra pins ar shematisks konstrukciju un savienot tos uz kas atbilst pins nav iespēju.Par shematisks jāsniedz tīru pārskatu par kuģa.

Roel

Bad ziņas, vai * ad dont atbalstīt nekādu virtuālo pins

Es neesmu iepazinies ar OrCad (bet zināt PowerPCB), un šis jautājums ir diezgan vispārīgi: Datu bāze pins (un savieno tīkli) ir jābūt unikāls.

Man ir izdarījusi parasti ar diviem pilna komponentiem (piemēram, "U36" un U36A "), kas ir dizains. Jaudas regulatoru esmu pievienojis ārējs savienojums dažreiz par izkārtojumu manuāli.

Vai tas būtu iespējams, lai tās daļas, par shēmas tieši uz otru?Vai OrCad ļautu tai?Vai saglabā pakārtoti pins tikai uz izkārtojumu, bet nevis no shēmas?

I am afraid jums ir vai nu, lai stuff redzama rasējumos, vai arī saglabā manuāli papildu stuff ...

Sveiki
Man ir radušās šo problēmu, ievietojot papildu nospiedumu rokām izkārtojumu.
Vai tas ir OK
pateicība

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back