2 kontakti par savienojumu

F

Franks

Guest
Čau,

Varbūt tas ir reflekss lietas, par daudz jums izkārtojums puiši un citiem, bet es gribētu zināt, cik cilvēku pēc šīs zelta likums par katru savienojumu?
Es nerunāju par ciparu.Anyway digitālo ar 2 kontaktu savienojumi (es domāju mājās gatavoti ar rokām), ir noteikti labāk.Kāpēc?You tell me.Nopietns jautājums tas ir pirmo reizi esmu opportunitie lūgt, lai daudziem cilvēkiem vienlaicīgi.
Varbūt šo tēmu var sekot ar daudz citiem tikai vietu uz leju un tikt atpakaļ uz saknēm!

Uzticamība ir galvenais iemesls lieks savienojumiem.Vēl viens savienotāji viena ir samazināt vibrācijas iedarbību.Ar veco dienām, ja personālo datoru kartes ir iespiesti pirksti uz malu savienošanai ar ligzdu, divus blakus savienojuma pins vienmēr tika izvirzīti paralēli.Šis parasti bija pretējās pusēs kartes ones.

reliabiliity ...jā ...raža ...Tas ir labāk rūpniecības tā runā.
Ražas un ražas un ražas ...Tas ir pirmais darbs par izkārtojums puisis un daudzi Nany namy daudzi aizmirst, ka.Silīcija nav brīva!

Kopumā tas ir uzticamība - uz vecākiem tehnoloģijām bez planarization kodināšanas nav ļoti vienota, kas noveda pie "izlaižot" dažas Kontakti / VIaS.
Es neapdzīvota vieta teikt, ka mūsdienās tas nav Dange vairs kopš apstrādes ieguva daudz labāk - tomēr 2 contatcs izmanto kā zelta likums.

Ciparu, kur izkārtojums vada lielums parasti var atrast tikai 1 cont / caur vienu savienojumu.Un šīs ierīces ir droši - tāpēc es saku jums ir drošas tikai ar vienu.

In analog izkārtojumu jāapsver Kontakt / caur pretestību, jo īpaši tas attiecas uz augstākajiem pašreizējo struktūru.Piespiest DC 1 mA izmantojot kontaktu nav lielākais ideja.

Ja jums ir vieta un vēlas būt mazāka ohmic savienojums izmantot vairāk conts / Vias.

Arī - vecākiem tehnoloģijas Jums bija atļauts izmantot dažādu izmēru sazinieties ar izmēru 9not tikai laukums, bet taisnstūra).Šī radīja problemsduring kodināšanu, jo lielāka kontakta bija kodināšanas vairāk nekā mazajiem.Šodien atkal no jauna jūs parasti varat izveidot bloku saskares paša izmēra, lai likvidētu šādus jautājumus.

Noteikums "divi kontakti" ir izmantoti tikai varbūtība mērķim, un ceļu Yield.T
viņš varbūtība ir divi kontakti nav atvērts tajā pašā laikā ir mazāks nekā vienu kontaktu un, kad jums ir izvēle trīs kontakti ir labāka (piekļuves rezistors dalīt pa 3).

Galvenais iemesls būs uzticamību.

Arī es domāju, ka, pastāvot kontaktu skaitu samazinās parazītu rezistence, jo tās visas ir paralēlas.

DFM??
Ko tas nozīmē?
Faktiski neviens answer my quetion.Es gribētu zināt, kurš to izdarītu ALL TIME?
Paldies par Jūsu atbildi par pretestības, kapacitātes uzticamība, varbūtību?...bet es sāk zināt visu.
Un, tāpat katru reizi, kad es lūdzu šo quetion tehnikas cilvēkiem, viņi vienkārši nevar pateikt jā vai nē, jo tie neseko šim noteikumam visu laiku, kas ir milzīga ietekme uz ražošanu.

Jūsu jautājums:

"... Kam tas ALL TIME?"

Atbilde: puisis kuru darbs tas ir.

"..." Kā "to izdarīt ALL TIME?"

Atbilde: Izveidot kontaktus starp dažādiem slāņiem, kas iepriekš definēta izkārtojuma bloki un tos izmantot, kad vien vēlaties.

Ir dažādas configs varat eksperimentēt ar:

1) Divi kontakti (nedaudz asimetrisks 5%) taisni slānis uz slāņa savienojumu.

2) Trīs kontakti (trīsstūrveida 60deg vienādmalu) par stūra savienojums ar diviem citiem savienojumiem.

3) Četri kontakti: lai samazinātu pretestību un uzlabotu strāvas jaudu un filiāles pretī divus vai vairāk pieslēgumus.

Arī tad, ja šie kontakti ir pie beigām, līnija, mēģiniet palielināt zonu beigās par 5%, lai uzlabotu uzticamību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back