2 elementi fāzētu bloku antena

S

saif haider

Guest
to var iespējams veikt 2 elementiem fāzētu bloku antenas HFSS

Jā, Just modelētu savu antenu, un pēc tam doties laukus un mainīt ierosmes, lai neatkarīgi vēlaties.

jā, tikai iet uz HFSS \\ Lauki \\ Edit avotiem un piešķirt exitation amplitūdas un fāzes, kā vēlaties tos. To var izmantot, ja jums nepieciešams iekļaut saikni starp elementiem. bet vieglāk veids būtu izmantot masīvu iespēju HFSS attālināti setup.

Man vajag zināt, ja polarizācijas antenu var uzstādīt, ja es gribu HORIZONTĀLĀS polarizācija

ko tu domā ar polarizāciju? tas atkarīgs no jūsu antena elementiem (piemēram, vertikālas dipoles dos jums vertikālu polarizāciju, horizontālās dipoles jums sniegs horizontālo polarizāciju) arī polarizācija nav nekādas ietekmes uz radiācijas modeli (ja elementi ir pašu modeli)

[Quote = adel_48], ko jūs domājat ar polarizāciju? tas atkarīgs no jūsu antena elementiem (piemēram, vertikālas dipoles dos jums vertikālu polarizāciju, horizontālās dipoles jums sniegs horizontālo polarizāciju) arī polarizācija nav nekādas ietekmes uz radiācijas modeli (ja elementi ir pašu modeli) [/quote] thanks for ur ieteikumi Adel patiesībā im projektēšana 2 dipoles fāzētu bloku antena man nav pietiekami daudz zināšanu par Ansoft HFSS. Es tikko got pdf dokuments par manu frnd kurā projektēšana Dipola antena ir metioned im mēģina manu vislabāk, bet es nevarēju iegūt vēlamo rezultātu, thats kāpēc es atbraucu pieminēt mana problēma PLZ help me i ir ļoti pateicīgs Jums

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back