A
aot
Guest
Man ir mazs, lēts (nopirku no ebay), 2.4GHz video raidītājs, kas es esmu, izmantojot ar mazu CCTV kameru retrospektīvos kadrus no quadrocopter. Netiek uztverts fantastiski, tas ir tikai izmaksas apmēram 5 € tāpēc tas nav milzīgs jautājums, bet pirms es nopirktu kaut kas cits es varētu arī redzēt, ko var izdarīt. Antena ir lietojumiem īss monopole stieples gabals uzlīmēšanu uz augšu no plates. Vai to var aizstāt, piemēram, savieno dažus pierunāt uz to un ir SMA savienotājs beigas savieno ar standarta 2.4GHz antenas, vai tas varētu būt dažas atbilstošas tīkla / citas lietas, lai klausītos / elektriski pagarināt antenu, lai izejas nav 50ohms? Visas sastāvdaļas ir tik niecīga, tas ir grūti pateikt! Es domāju, ka tas droši vien nebūs iespējams, bet man nāca visā šo: bezvadu UART sērijas datu modulis XBee formas Arduino | eBay Lielbritānijā [/url] Jā tas ir pie zemākas frekvences (868MHz), bet, protams princips ir tāds pats? Jūs ievērosiet attēlā, kas vai nu nelielu vads antena ir pievienota, vai SMA ligzdas, un, iespējams, tas ir viegli aizstājami. Paldies, Aaron Kad es domāju par to wifi antenas, šķiet, visi izmanto