1mx1m Copper Tube antena lasīt diapazonā no 1 metrs

N

newbie007

Guest
so i ir veikuši vara caurules antena, kas ir izmēri ir 1m x 1m ar biezumu collas.Antena ir noregulēta, lai 13.56Mhz es zinu, tas strādā, jo es izmantot spektra analizatoru, un tā atklāj antenu.Ko es vēlos zināt, ir.ar šo antenu projektēšanu, am i var sasniegt 1 metru lasīt diapazonā ar pasīvo RFID tagiem?

Es domāju, man ir nepieciešams ievadīt vismaz 8 vatu jaudu ar antenu.

thanks.

Vara ierobežo frekvenču spektra regulās, un es domāju, ka 8W ir pārāk daudz.
Šī antena veida magnētisko izmanto radioamateurs nav pietiekami daudz vietas pilna izmēra antena.l atceros radioamateur rokasgrāmatās tā teica, tas nav droši uzturēties pie magnētiskā antena laikā tranmission - vismaz pāris metrus.

Antenas appnotes magnētisko antenu teikt attālums = spole rādiuss, un tas attiecas uz parastā izmēra centimetru.
Tomēr tā ir taisnība, jo antenu un karti / transponderi izmērs ir diezgan savietojami un sakabes ir laba.Karte ir daudz mazāks nekā 1 m, tādēļ šajā gadījumā savienojuma var izrādīties neefektīva, tikai neliela daļa enerģijas būs krustojas karti.Arī modulācijas ietekme uz kartes būtu grūti novērot par spēcīgu antena signālu - uztvērējs sakabe ir problemātiska, jo liela jauda.

labi.Es esmu spējīgs sasniegt 8 vatu jaudas.manas galvenās rūpes šobrīd ir panākt pienācīgu pretestību saskaņojot ar raidītāju un antenu.

Kāda izmēra tagu jūsu mēģinot atklāt?Es domāju tag antenu dimensiju?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back