1MHz to 1GHz RF PA ar pieaugošu peļņu

A

apatel

Guest
Vai kāds ir saskārušies RF Power Amplifier, kur Gain pieaug ar frekvenci.Sakarā ar zaudējumiem manā dizains man nepieciešams kompensēt, piešķirot vairāk iegūt augstu frekvenci.piemēram, 10dB Gain at 1MHz un 20dB Gain pie 1GHz.Jebkuras citas idejas, lai risinātu pieaugošo zudums ar freq?Es esmu mēģinājis vairākas hetu / Minicircuits PA bet neviens fit manas prasības.Lielākā daļa no viņiem ir plakana atbildi vai nedaudz mazāks pieaugums biežāku.

Wkrótce do oferty amerykańskiego operatora Verizon zostanie wprowadzony ciekawy model androidowego smartfonu - LG Genesis, zwany także LG enV Pro. Urządzenie ma dwa ekrany dotykowe i charakteryzuje się ciekawą budową przypominającą puderniczkę.

Read more...

To parasti sasniedz ar RC un RLC kompensācija tīkliem, piemēram, lai kompensētu biežums atkarīgs kabelis zaudējumus.

Paldies FVM & Big Boss.
Es neesmu pārliecināts, vai Gain Block PA var pieņemt atsauksmes tīkliem.Es esmu mēģinājis kompensācija ar VGA, bet tas prasa Power detektors un kopējās izmaksas ir bažas.

Man ir mēģinājuši imitēt ekvalaizera tīklā, bet nevar iegūt darbam visā pilnībā 1MHz to 1GHz.Tās grūti sasniegt 10dB slīpums no 1MHz to 1GHz.Novērtēs, ja Jums ir jebkāda ekvalaizera circuit atsauces.

Kāda jauda veida tu runā?RF PA nav zvana zvans.
Šāda platjoslas pastiprinātājs ir ļoti grūti, ja ne neiespējami.Agilent pārdod līdzīgs pastiprinātāji pie gandrīz USD 3000.Bet, es nevarētu to sauc PA, kā izejas jauda ir ierobežota līdz aptuveni 7dBm.Jebkura trokšņa vai linearitātes prasībām?Kāds ir mērķis šādām plašas joslas?
SH

I didn't apspriest vispārējo platjoslas RF PA jautājumiem, tas Jums var būt ļoti dažādas lietas prātā, lietojot šo terminu.Es saprotu, ka komerciāli pieejams pastiprinātāja moduļi ir domāti, tāpēc nav nozīmes apspriest savus neiespējamību.(Jūs varat apspriest viņu vērtējums)

Bet kompensāciju vai Izlīdzināšanas nevar sasniegt ar atgriezenisko tīklu nevis pasīva dzišanas tīkls, piemēram, RC un RLC kāpnes tīkls.Atkarībā no paredzēto precizitāti iegūt pazīmes, tas var būt 2 vai vairāk krāni desmit gados.Es nevaru ieteikt saistībā ar īstenošanu, bet es esmu redzējis līdzīgas shēmas kā pasīvā kabelis zaudējumu equalizers, sasniedzot arī lineāru posmu (optimizēts impulsu pārraidi).Tās ir galvenokārt 50 omu impedance atslēgvārdi, neizbēgamas platjoslas dizains.Teica 10 dB equlization ir sasniedzams bez grūtībām.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back