180 hibrīda konstrukcija, izmantojot Ansoft Dizaineris

S

srmay

Guest
Hi, Es esmu projektēšana 180 grādu hibrīda izmantojot Ansoft Dizaineris 6.1. Kā es modelētu ķēde? Kā izmantot EM simulators un optimizētāja rīku Designer? Paldies par palīdzību!

Man ir paredzēti Rat Race uzmava (180 grādu hibrīds) in Ansoft Dizaineris. Tiklīdz jūs izrēķināt izmēri (platums un Lamda / 4), pamatojoties uz darba frekvences un dielektriskās substrātu īpašībām, tad tas ir viegli. Izmantojiet mala ostas un simulēt. Ja jūs izmantojat pareizo izmēri žurku skrējiens uzmavu, jūs iegūsiet jauku rezultātu uzreiz. Nav nepieciešams izmantot optimizētāja rīku. -Sv.

Ja neesat pārliecināts par fizikālo parametru, izmantojiet Dizainera circuit simulācijas pirmās. Tā darbojas kā ADS.

Paldies. I did get manu ķēde strādā Ansoft dizainers ķēdes simulatoru, bet izmēri neatbilst projekta specifikācijas. Es cenšos izmantot optimizētājs vai tuning. Es nevarēju atrast nevienu pamācības par izmanto optimizētājs vai tuning ... Vai jūs varētu man palīdzēt ar optimizēšana manu ķēde?

Hi, es meklēt "Optimetrics" in palīdzības lapas. Tur jūs varat atrast visu jums nepieciešamo informāciju, kā pilnveidot savu ķēdes. Joline

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back