S
shaun_c_m
Guest
hello, i bija jautājums, ja kāds varētu man palīdzēt ar pic vienošanās, izmantojot sērijas protokolu.im mēģināt izveidot vienotu matrici vairākiem slave kombinācija, izmantojot 16F877A pic visām vienībām.
kas man būtu vajadzīgs ir kapteinis ierīces, lai varētu uzsākt nodot vienu no vergiem.Man to vajag risināt vergu kas ir jānosūta, un arī vispārējā pirkšanas iespējas.
kapteinis būs iespējams nosūtīt 10 baitus vergu ierīcei (-s), un tās tiks uzglabātā tempory atmiņā kā mainīgie.Es alocate fiksētās vietās, lai tiem.
pārsūtīšanas ātrums nav svarīgs jautājums.Es būšu darbojas pie 20 MHz kristāls, un man ir nepieciešams nodot pilnīgu saskaņā ar vienu desmito daļu no otrā maks.i bija plāno rakstīt programmatūra šīs daļas, bet, kad es sapratu, ka tur bija aparatūra, lai veiktu tā, es sāku mēģināt izmantot to vietā.
i ir mēģinājis lietot I2C funkciju, bet es esmu ne tikai, lai varētu lietot šo konkrēto metodi.
kapteinis vajadzētu pārtraukt vergu ierīces
vergu vajadzētu ignorēt, ja adrese nesakrīt
ja adrese atbilst tam šādi 10 baiti ir saņemti un glabāti
paziņojums būs tikai 1 virzienā, kapteinis uz slave
starp ierīcēm attālums ir 30 cm (PCB trases garums) maks
i var rezerves 2 piespraudes (3, ja absolūti neccesairy)
tas ir ticami, ti, zems korupcijas protokols
ierīcēm, tiks palaists neatkarīgiem pulksteņiem, bet visu 20 MHz
tur būs 1 master, 5 vergi
ostas, kas ir analogs iespējams ir allready tiek izmantoti
es izmantoju 40 pin versija chip
es lietoju assembler to programmu, bet i dont zināt, ja relocateable kods darbojas droši, jo, izmantojot dīvainu programmētājs (Velleman VM111).kad man bija spēlē par ar PWM es beidzot dabūja to darbu, novēršot pārvietošana un grūti kodēšanas to īpašo bankām, bet man ir tikai neliela pieredze ar attēli, im atrast šajā grūtajā ar I2C.
ņemot zema ātruma prasības uzdevumu, tas droši vien būtu vieglāk rakstīt programmatūru, lai veiktu to.Tomēr, ja kāds varētu man kāds padoms par izmantojot aparatūras i would appreciate it.arī, ja kādam ir kāda koda / soli pa solim "norādi par to, kā īstenot šādu funkciju es būtu pateicīgs.
pateicība
(atvainojiet, ja tas viss bija mazliet ilgi aizdusu)
kas man būtu vajadzīgs ir kapteinis ierīces, lai varētu uzsākt nodot vienu no vergiem.Man to vajag risināt vergu kas ir jānosūta, un arī vispārējā pirkšanas iespējas.
kapteinis būs iespējams nosūtīt 10 baitus vergu ierīcei (-s), un tās tiks uzglabātā tempory atmiņā kā mainīgie.Es alocate fiksētās vietās, lai tiem.
pārsūtīšanas ātrums nav svarīgs jautājums.Es būšu darbojas pie 20 MHz kristāls, un man ir nepieciešams nodot pilnīgu saskaņā ar vienu desmito daļu no otrā maks.i bija plāno rakstīt programmatūra šīs daļas, bet, kad es sapratu, ka tur bija aparatūra, lai veiktu tā, es sāku mēģināt izmantot to vietā.
i ir mēģinājis lietot I2C funkciju, bet es esmu ne tikai, lai varētu lietot šo konkrēto metodi.
kapteinis vajadzētu pārtraukt vergu ierīces
vergu vajadzētu ignorēt, ja adrese nesakrīt
ja adrese atbilst tam šādi 10 baiti ir saņemti un glabāti
paziņojums būs tikai 1 virzienā, kapteinis uz slave
starp ierīcēm attālums ir 30 cm (PCB trases garums) maks
i var rezerves 2 piespraudes (3, ja absolūti neccesairy)
tas ir ticami, ti, zems korupcijas protokols
ierīcēm, tiks palaists neatkarīgiem pulksteņiem, bet visu 20 MHz
tur būs 1 master, 5 vergi
ostas, kas ir analogs iespējams ir allready tiek izmantoti
es izmantoju 40 pin versija chip
es lietoju assembler to programmu, bet i dont zināt, ja relocateable kods darbojas droši, jo, izmantojot dīvainu programmētājs (Velleman VM111).kad man bija spēlē par ar PWM es beidzot dabūja to darbu, novēršot pārvietošana un grūti kodēšanas to īpašo bankām, bet man ir tikai neliela pieredze ar attēli, im atrast šajā grūtajā ar I2C.
ņemot zema ātruma prasības uzdevumu, tas droši vien būtu vieglāk rakstīt programmatūru, lai veiktu to.Tomēr, ja kāds varētu man kāds padoms par izmantojot aparatūras i would appreciate it.arī, ja kādam ir kāda koda / soli pa solim "norādi par to, kā īstenot šādu funkciju es būtu pateicīgs.
pateicība
(atvainojiet, ja tas viss bija mazliet ilgi aizdusu)