16F877

M

mihipihi

Guest
kāds ir vienkārša shematiska raganu elementiem man ir jāpievieno mikrokontrolleru.

Tas ir iekšējā oscilators, tāpēc jums nav nepieciešams neko, izņemot, lai pull MCLR augsts.

[Quote = jdhar] Šis ir iekšējā oscilators, tāpēc jums nav nepieciešams neko, izņemot, lai pull MCLR augsts. [/Quote] hellooooo ????????????? ir u redzējuši datu lapas par 16F877? i guess nav. jo tā doesn't ir iekšējā oscilators. un mihipihi Jūs plz pateikt, ko jūs vēlaties darīt, jo jūsu jautājumu vada nekādā veidā. sistēmu, kuras pamatā 16F877 var pilnīgi izplaucis Ethernet serveris, un tā var būt arī vienkārši LED flasher. tā sastāvdaļas, kas būtu saistīts ar tas ir atkarīgs no tā, ko jūs vēlaties darīt

[Quote = jdhar] Šis ir iekšējā oscilators, tāpēc jums nav nepieciešams neko, izņemot, lai vilktu MCLR augstas [/quote] Es gribētu ieteikt pētot datu lapu. http://ww1.microchip.com/downloads / en/DeviceDoc/30292c.pdf 16F877 ir nav iekšējā oscilators, lai RC, kristāla vai rezonatoru un daži griesti ir nepieciešami (skat. datu lapu: 12.2 Oscillator sastāvi). Neaizmirstiet pullup @ MCLR un 100nF @ VDD - tas arī viss. BTW: 16F877 ir novecojusi un to aizstāj ar 16F877A Mik

i vajadzīga palīdzība, es devos nopirkt 16F877, bet es konstatēts, 16F877A man ir par 16F877 programmētājs, bet daži uzticami ķermeņa piemērot nodevas man tur ir atšķirība starp šiem diviem kontrolieriem es ceru, ka daži struktūra atrast sol. vai shematisks par 16F877A pateicoties

hi nami, starp 16F877 un 16F877A starpību šādi (ciktāl es zinu): i) 16F877A ir uzlabota versija 16F877 ar papildu iebūvēto salīdzinājuma funkciju. ii) programmētājs, kas atbalsta 16F877 neatbalsta 16F877A. iii) atšķirīgas __CONFIG reģistrā bitu 16F877A un 16F877. pārējie ir tieši tāds pats. piem. tapas savietojamību, sprieguma, kristāla oscilatoru frekvences uc tomēr ir nedaudz atšķiras elektriskās īpašības no šiem diviem IC. bet tas nav īsti jautājums. :) Ceru, ka tas palīdz u.. uz

BTW: 16F877 ir novecojusi, un to aizstāj ar 16F877A
Tas ir atkarīgs no tā, kā jūs definētu "novecojis". Abas daļas ir pilnu ražošanas, un turpinās tā paredzamā nākotnē. 877A ir vairākas pazīmes, un ir nedaudz lētāk, tāpēc es nevarētu izmantot 877 par jaunu projektu, bet tas joprojām ir brīvi pieejams. Nick

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back