16F877 ieslēgšanos UART problēmas

W

whitenoise

Guest
Hi all, vienā protoype kuģa man 16F877 pārejas ar diviem perifērijas, izmantojot iegulto UART (saņemt tikai 57600,8, n, 1 IRQ bāzes) un programmatūras viens (var nosūtīt tikai, 9600,8, n, 1 bloķēšana) Pie palaišanas perifēro nosūtīt savu ziņojumu, bet UART IRQ šķiet, nav darba (esmu mēģinājis, lai pārvietotos ostas iekļūstot ISR). Tikai tad, ja es manuāli reset MCLR pin, sistēma darbojas. MCLR pin ir saistīts ar 10k rezistoru ar Vcc. Es jau esmu mēģinājis ar ārēju reset mikroshēmas un "put and BSP iespēja sastādītāja, bet nekas nenotiek! Vai jūs kādreiz esat pieredzējis šo problēmu, vai ir kāda ideja par šo problēmu? paldies, wn.

Pēc tam, kad boot up varat mēģināt jāgaida daži (20 50ms). Bet es nesaprotu jūs skaidri, kā perifēriskās ierīces zina PIC ir booted up, un viņi var sūtīt? Attiecībā, Zed

Pēc MCU konfigurācija, mikrodatu kopas pin, kas ļauj perifērijas. bye wn.

Jūs pārbaudīt, saņemot par kļūdu? Es domāju FERR & OERR bitiem? Ja viņi noteikti, tad tas nesaņems, un jums vajadzētu veikt atbilstošus pasākumus, kas aprakstīti datu un atkal iespējotu saņem. Tas var būt, ka reset veicāt pēc boot up notīra šos bet nevar. ceru, ka tas palīdz, Zed

Zedman jūs nozvejas kļūda: D Bija FERR par ieslēgšanos secību. Thanks a lot, wn.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back