12VDC-220VAC 100/200watts Sinewave inverter

E

evelyn

Guest
hi .. var kāds pls help? Meklēju 12VDC-220VAC 100/200watts Sinewave invertoru. var kāds post up shematiska diagramma ar iepriekšminēto citeria? gaida diagramma, kas ir mēģinājuši, un ir veiksmīgs, un iekļauta sastāvdaļu sarakstā. 12VDC-220VAC 100/200watts Square vilnis invertoru arī can.but var pateikt, kā mainīt kvadrātveida vilnis sinusa vilni. paldies.

Jums būtu jāapsver, vai Jums Sinewave vai ne, jo Sinewave invertoru ir sarežģīti, grūti jākalibrē, liela izmēra, smagas, un ļoti zemu efektivitāti. Paskatieties uz to internetā, vai projektu, ko tai sevi ar 50/60Hz Sinewave oscilators ar audio jaudas pastiprinātājs. nguyennam

OIC. tik u nozīmē es varu izmantot Sinewave oscilatoru, lai iegūtu Sinewave no shematiska diagramma, kas ražo squarewave. okok.

12VDC-220VAC 100/200watts Square vilnis invertoru arī can.but var pateikt, kā mainīt kvadrātveida vilnis sinusa vilni. paldies.
... izmanto PWM un zemas caurlaides filtru, lai pārveidotu kvadrātveida viļņu, lai sinusa ... ceru, ka tas palīdz, / /

esmu Analizējot šo pārveidotāju shematiska diagramma ...

tas ir kvadrātveida vilnis oscilators no iepriekš diagrammas ..

es varu nomainīt iepriekš kvadrātveida viļņu ģenerators ar šo Sinewave oscilators circuit? Vai es varu saņemt Sinewave invertors no turienes?

Evelyn, jums bija labāk pārtraukt šajā lapā: http://www.electronics-lab.com/for...b4526cc9525ad26b2f0fdccffc&topic=471.msg1949 Tas ir ļoti labs pavediens par DC-AC Sinewave invertori, no vienkārši sarežģīta dizainu, jums būs viegli saprast un izlasīt kādu vēlaties. Apgriežot otrādi DC spriegumu līdz AC Sinewave nav viegli dizaina tehnika, tādēļ, ja jūs tramdīt šo ideju, jums ir ieguldīt laiku, pūles un naudu tur. Tirgū ir arī gatavi modeļi. nguyennam

izmantot HIP4082 pieteikumu, ņemiet vērā, ieslēgšanai dizaina

Kas starp Sinewave un kvadrātveida zīme invertora differnce lūdzu, atbildiet, kā es esmu ieinteresēts, lai padarītu 1 vai citas thanx

Tas ir ļoti labs pavediens par DC-AC Sinewave invertori, no vienkārši sarežģīta dizainu, jums būs viegli saprast un izlasīt kādu vēlaties. Apgriežot otrādi DC spriegumu līdz AC Sinewave nav viegli dizaina tehnika, tādēļ, ja jūs tramdīt šo ideju, jums ir ieguldīt laiku, pūles un naudu tur. Tirgū ir arī gatavi modeļi. nguyennam
es redzu fails nav iesniegts, jūs varat guide man to? paldies

Daudzi elektroniskie izstrādājumi nedarbojas pareizi no kvadrātveida viļņu, jo to barošanas izmaksas galvenais filtra kondensatora spriegums ir sine viļņu. Bet spriegums ir kvadrātveida vilnis ir mazāks. Ja spriegums ir kvadrātveida vilnis klajā ar tādu pašu spriegumu, kā pīķa sprieguma sine viļņu tam sildītāji un kvēlspuldzes varētu izdegt. Elektroniskā motora apgriezienu kontroli un gaismas dimmers nestrādā no kvadrātveida vilnis.

[Quote = Audioguru] Elektronisko motora ātruma kontroles un gaismas dimmers nestrādā no kvadrātveida vilnis. [/Quote] tos strādāt, bet bet bet nav pareizi, un reizēm var tikt bojātas

[/I] [/b] [size = 6] [/size] Jā, tas ir ne ļoti viegls darbs, bet nekas nav IMPOSIBEL. Jums vajadzētu mēģināt ar 12V 3A TRABSFORMER'S PRIMRY DARBĪBAS virknē, kas izvirzīti & PIEVIENOT 4.7U uz 10U (600V DC) NAV POLER POLYPERPLYNE CAPACITOR PĒC TRANSFORMER tinumu. Bet tas dod lielu Tuff laiku, lai jūsu SQURE WAVE INVERTER (kas izvirzīti CAPACIY dosies TD pusi): cry:

Hi .. Evelyn .. Man vajag ieejas un izejas punktus skaidri Jūsu invertoru shematisks (Doc 4), ko esat augšupielādējis.

[Quote = Ziad Khan, 799399] hi visiem. kas ir spēkā dažādu viļņu [/Quote]? lētu vecu invertors ir kvadrātveida vilnis produkciju, ir sods par sildītājiem un kvēlspuldzes. Tā ir pazudis lielāks spriegums ir sine viļņu tik daudz elektronisko preču un elektronisko ātruma kontroli nestrādās. Tīra sine vilnis ir tāds pats kā no elektrotīkla un vada visu, kas darbojas no elektrotīkla. Modificēts sinuss zoba (kas faktiski ir modificēta kvadrātveida vilnis) ir blocky vilnis ar augstāko spriegums gandrīz kā sine-viļņu un lielākoties vada lietas, kas strādā no elektrotīkla.

Hi Evelyn, es domāju, ka jums vajadzētu sākt ar vienkāršu kvadrātveida vilnis pirmā ideja mēģiniet modificētu sinusoidālu vilni, tad to jums vajadzētu sākt domāt tīra sine vilnis, lai sasniegtu sine vilnis ir nav viegls uzdevums man bija tas pats, Es sāku ar kvadrātveida viļņu, tad izmaiņas sine beidzot tīru sinusoīdu, lai iegūtu tīru sinusoīdu jums ir programma pic vai mikroorganismi ir jums izmantot PWM tehnika, lai iegūtu tīru obligāts, tīra sine invertora ir izmanto augstas frekvences signālu, kas tiek nesējfrekvences trijstūra vilnis, tad modulete ar pārbaužu biežumu, kas ir jūsu ref sinusoidāls vilnis 50Hz kādu bija ref signālu krustojas ar nesējfrekvenci izejas pārslēgšana no zemas līdz augstam Tādēļ jums ir gaidīt signālu ar mainīgu ciklu šo signālu, šis signāls tiek PWM signālu, tad dažas tiltu vadītāju tiek izmantoti, lai vadīt šos signālus jūsu transformatoru, izmantojot MOSFET vai IGBT beidzot zemas apejas filtru izmanto, lai filtrētu nesējfrekvenci un ļauj tikai zemas frekvences iet, ka, kā tīra sinusoīdu invertoru darbs ir :p

Šeit ir pilnīgs papīrs sinusa vilni invertoru osilator Izmantojot Atmel 89S2051 (ar kodu) ar Didik Rostyono (rostyono@webmail.bppt.go.id)

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back