12v uz 220v pārveidotāju shēmas diagramma

Šīs shēmas diagramma paredz, inverter, lai 12VDC uz 220VAC, bet 500W. tas strādā priekš jums ????????? arī in ORCAD formātā shematisks ir iekļauts, ja nepieciešams.

Es esmu Aleksandrs meklēju 12v uz 220v pārveidotāju no 1kW, 2kW, 5KW jauda shēmas diagramma pls help me forword jūsu diagrammas lexybaba03@yahoo.com . I būvēts viens no 800VA, bet bez PWM sadaļā. pls palīdzēt ar manu iepriekš minēto pieprasījumu, un arī to, ka par PWM circuit Paldies Alexander

Šīs shēmas diagramma paredz, inverter, lai 12VDC uz 220VAC, bet 500W. tas strādā priekš jums ????????? :::?:

Tās pašas ķēdes jaudu var palielināt, izmantojot 2N3773 vietā 2N3055, kas ir gandrīz 3 reizes vairāk jaudu nekā 3055, un proportinately transformor nepieciešams atkārtoti brūces saskaņā ar vajadzīgo jaudas. Bet kā praktiska skatu, projektēšana inverter vairāk nekā teikt 750/800 W ar 12 voltu nav taisni uz priekšu pieeju, kā akumulators būs drenāžas līdz maksimālajai robeža, kad pārveidotājs tiek izmantots ar pilnu jaudu. 24volt dizains vienmēr ir laipni, ja invertora jaudas pārsniedz 758 / 800 vati. Good luck.

Nicobotha12345 Hai Skatīt pielikumus, ko "wlhsaso" .. Goodluck

Šīs shēmas diagramma paredz, inverter, lai 12VDC uz 220VAC 500W, bet es gribu būt 220V AC ar maināmu frekvenci no 50Hz līdz 100 Hz

Circuit (man bija tikai spēj atvērt 500W rar failu un bmp iekšpusē) ir diezgan vienkāršs, bet varētu strādāt bezsaistes lietošanai. Man ir vecs 50W / 16V saules bateriju paneli, ko es vēlētos, lai "online". Es zinu, ka tas nav ļoti efektīva, lai pārveidotu 12V līdz 240V, bet panelis ir bezjēdzīgi, un ir 0% efektivitāti, ja tā platības. Es esmu elektronikas inženieris, bet nav laika izgudrot riteni no jauna. Es vēlētos, lai savienotu saules bateriju paneli tieši maiņstrāvas kontaktligzdu, izmantojot "melnās kastes" es esmu meklē šeit. Tas nozīmē arī jābūt mikrokontrolleru, kas strādā ar ieslēgšanas un izslēgšanas "maksas" ir valsts galveno un elastīgu pastiprināt circuit, ka arī sinhronizēt ar galveno frekvenci (50 - 100 Hz). Es drīzāk nepatīk, lai apspriestu, kāpēc man nepatīk izmantot bufera batterie un tā tālāk ... Ja kāds patīk, lai sāktu projektu, un spēj uzņemties "lielāks" daļas: Lūdzu, atsūtiet man PM. Paldies, Frank

lūdzu sūtiet man pcb shēmas inverter 12vdc uz 220VAC un sīki detaļas ... lūdzu! [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 44 minūtēm: [/color] [/size], lūdzu, iedodiet man PCB ķēde 12vdc invertors 220VAC ar sīki komponentu 500W vai 1kW [size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 5 stundām 13 minūtēm: [/color] [/size] ir viegli mainīt AC uz DC, bet kāpēc tas ir tik grūti mainīt DC to AC ?????

Čau, Vai kāds ir uzbūvēti šo un mēra kāda ir efektivitāte invertoru? Paldies, rad20

kāda ir transformatoru, ti, pašreizējais vērtējums? Nominālais spriegums ir dots, bet curretn netiek dota.

Vai kāds sniegt priekšstatu par kontroles push pull vadītājs posms ar palīdzību PWM impulsiem, ko rada mikro kontrolieri un regulēt izejas spriegumu ar atgriezeniskās saites (samazināts spriegums no transformators, kā atgriezenisko saiti, lai kontrolieris caur ADC), lai saglabātu izejas spriegumu @ 230V neatkarīgi no akumulatora sprieguma un slodzes nosacījumu.

Paldies par shematiska diagramma! Bet man parādīt shematisks chage akumulatoram 12V. Jūs varat nosūtīt forumu?

kāds var sniegt man shematiska diagramma 12v uz 220v inverftr circuit 500w?

ir iespējams lietot PCB, līdz no tranzistori Q3, Q4 un pēc tam rezultātu, bet pārējie ir savienoti ar 5gauge stieple? var PCB nodot strāva pie šiem augstas cenas? ja tā var u PLZ man pateikt platumu vara stieple, man vajadzētu izmantot, lai dizains PCB?

Es gribu, lai 24-220V 500W inverter.can jūs varat man palīdzēt

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post pievieno 20:44 ---------- Previous post bija 20:31 ----------</span></span>
Es gribu, lai invertoru lai 12VDC uz 220VAC 500W. Tāpat ir nepieciešams shematisks.

@ Atif855 un ikvienam: Drošība pirmajā vietā: [COLOR = "# FF0000"] Viena piezīme apsvērt stiprums ampēros zemsprieguma sistēmas un apropriate dizains baterijas bankas !!!![/COLOR] Attiecībā uz svina skābju baterijas vienmēr izmantot ražotāja informations par maksas un izkraušanas. Deklarētā akumulatora ietilpība balstīta uz / 10h vai / 20h izlādes laiks! Baterijas tips: Starter vai Deep Cycle ķīmijas tehnoloģijas: Gell, Gell / stikls, slapjš, ... (Gell stikla var būt līdz 200Ah, bet cena: oops:) Ļoti svarīga lieta svina skābes akumulatorus: Dont atstāt šo akumulatoru EMPTY ATPŪTAS!! Recharge to nekavējoties JA IESPĒJAMS! Apsvērt izmantošanu desulfatisators!! Pasākums iekšējā pretestība katru bateriju un uzraudzīt līkni šo. Make paralēlais slēgums baterijas, tikai nepieciešamības gadījumā. un Let amper spēks ir ar tevi ......

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back