12V 50A DC transformerless barošanas aizdedzes automašīnu!

H

hatred88

Guest
PLZ help me!Es gribu veikt 220V AC uz 12V 50A DC transformerless barošanas avota uz PCB, lai galvenokārt cranking automobiļu dzinēju, kad automašīna akumulatora noteikto Power.Kāds ir ideja, tikai daļa to šeit pēc iespējas ātrāk !!!!!

Es domāju, ka 50A ir pārāk zems sākuma automašīnas dzinēju:
strāvas maksimumam, kuru var viegli var kļūt par 100-200A.
Būtu labāk, lai jūs varētu izmantot pārnēsājamas Pb akumulators, kas saistīti ar automašīnu akumulatoru, jo gandrīz katrs auto elektriķis dara.

Jā draugs jūs var b labo b8 pašreizējo reitingu auto akumulators ir ap 50A!Kā var baterija sniedz daudz vairāk strāvas nekā tās reitingu?Lai gan tas ir ļoti īsu laiku b8 vēl cik ?????

Maksimālā strāva Pb akumulators ir daudz vairāk nekā nominālā strāva: lietojiet tikai skatīties uz jebkuru datashee_ par tipisku Pb akumulators.
Vienkāršot savu dzīvi, varat pārbaudīt šo vienu (uz 33Ah Pb akumulatora):
VRLA_LC-R1233P
vai šo vienu:6 minutes...

VRLA_LC-P127R2P kas 7.2Ah akumulatoru, bet līknes liecina 30A slodze ilgst tikai
6 minūtes ...

Bet, ja jūs neuzticaties man, varat veikt ļoti vienkāršs tests nodot 50A drošinātājs virknē ar savu akumulatoru un mēģināt sākt savu motoru ...Lūdzu, paziņojiet mums par pārbaudes rezultātiem.

PS kas ir jēdziena "b8" vārdu?Saskaņā ar pilsētas vārdnīca ir 4 dažādas nozīmes: kurš no viņiem?Pievienots pēc 44 minūtēm:Vienkāršā meklēšana Google man parādīja, ka elektrības crank dzinējspēks dīzeļa auto motor (laikā aukstā dienā) var būt Inrush strāvu apmēram 400A.
Benzīns (benzīns)? Automašīnu motorus var pieprasīt strāvas maksimumu no 150 līdz 300A.

hatred88 wrote:

Jā draugs jūs var b labo b8 pašreizējo reitingu auto akumulators ir ap 50A!
Kā var baterija sniedz daudz vairāk strāvas nekā tās reitingu?
Lai gan tas ir ļoti īsu laiku b8 vēl cik ?????

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back