125KHz RFID circuit design

1

1icarus1

Guest
Es gribētu, lai izveidotu savu RFID lasītājs ir 125KHz. Projekta jākalpo funkcijas: 1. Ļoti ātrs oscilatoru sākuma laiku 2. Barošanas spriegums zems 4,5 līdz 3 4V. Zemas antenas pašreizējais jo īsā Komunikācijas distanse 4. Slēgt funkciju (ļoti zems strāvas patēriņš ne vairāk kā 5 microAmps) Man ir izmantoti EM4095 un HTRC110 citos projektos, bet par šo vienu, tie ir ļoti lēna sākuma laiks 10-35 miliseconds un strāvas patēriņš ir pārāk liels, jo tā ir ne rechargable akumulatoru sistēmu. Vai ir kāds shematiska diagramma labu un zemu izmaksu ideja? Paldies jau iepriekš.

Es esmu redzējis RFID lasītāji / rakstītāji ar 1, oscilators tranzistoru un 1 LM324 strādājot detektors, ļoti ātri un jauku dizainu. Kāds ir shematisks? Paldies jau iepriekš

hello 1icarus1 IAM strādā par RFID un izmantošanas htrc110, bet, kad man htrc110 lasīšanas režīmā no tag recived datu atšķiras katrā lasījumā. Jūs varat man palīdzēt? paldies khaki.mohsen @ gmail.com

Hi there, man bija tāda pati problēma agrāk, izmantojot HTRC110. Patiesībā, datu neatšķiras no lasījumā lasījumā, bet varbūt datu dažkārt ir polaritāti, apgriež otrādi un dažreiz ne. Tas ir kāpēc jūs nevarat atrast 9 loģika "1" (ja mēs runājam par EM4100 tagu). Šīs problēmas risinājums ir uzmanīgs, kad jūs AST metode un stabilizācijas laiku. Arī tad uzmanīgs, ja jūs READ_PHASE (komandu). Atcerieties, ka šī komanda ir stoped, cik drīz vien iespējams, kad jūs lasīt ienākošos datus. Dont "sūtīt 8 bitus kā citas komandas. Es ceru, ka man palīdzēja, Good Luck

hi licarus1 paldies par atbildi manu pastu, es redzēju, ko osciloscope DOUT pin no htrc110, kad tas bija lasīt režīmā un nav tag iesniegts par antena šajā režīmā es redzēju impulsiem. Es domāju, ka tas impulss ir troksnis. ko man darīt, kamēr šī trokšņa svītrots? plese man palīdzēt Paldies

hye .. es varētu veidot RFID durvju slēdzeni .. bet i dont get kādas idejas, kā un kur sākt .. kāds var man palīdzēt? šajā projektā es esmu, izmantojot motoru, mikrovadības 16F877A un paralēli RFID .. PLZ palīdzēt man ..

Kad jūs sakāt RFID durvju slēdzenes, ko tu ar to domā? 1. Barošana sistēma 2. Ārējo padeves sistēma (5, 12, 24 Vdc) 3. Elektrības padeves sistēma Paldies

i ir viss .. Es esmu plāno izmantot akumulatoru apgādes sistēma, kas saistīta ar RFID ķēdes sistēmu un mikrokontrolleru sistēmas .. var u man palīdzēt?

Vai jūs varētu būt vairāk analītisku? Tas ir vienīgais veids, kā izprast, ko jūs mēģināt darīt. Michael

šo manu pēdējo gadu projektu .. es esmu no Malaizijas .. šajā projektā man ir nepieciešams, lai izmantotu RFID, lai kontrolētu durvju slēdzenes un atbloķēt .. tur ir 4 parts/circuits..1st ķēdes barošanas 5V .. 2. ķēde ir paralēla Datu pārveidotājs sērijveida .. datu RFID ir paralēla labi? datiem, lai pārvērstu sērijveida lai microntroller var lasīt datus .. pamatojoties uz datiem, mikrovadības kontrolēs rotācijas dzinēja vadības bloķētu vai atbloķētu durvīm .. ni tikai gatavo 1.daļa .. var u man palīdzēt?

Ok, tas ir skaidrs. Jūs varētu darīt šo lietu, izmantojot lasīt tikai tagus (EM4100) vai lasīt / rakstīt tagus (AT5567). Lai darīt zināmus ar tagiem jūs varētu izmantot IC, piemēram, EM4095, 4,2 - 5,5 V. vai HTRC110 (SPI kontrolē), 4,5 - 5,5 V. Vispirms jums ir izlemt, kāda veida tags jūs plānojat izmantot. Jūs varētu darīt šo darbu ar abām lasīt tikai un lasīt / rakstīt tagus. Izmantojot lasīt tikai tagus, lai uzzinātu kartes 64bit ID durvju slēdzenes, izmantojot let's say pogu. Pēc tam, kad durvju slēdzenes izlasiet šo id, atvērs durvis. Izmantojot lasīt rakstīt / kartes jums ir veidot ierīcei rakstveidā informē iekšpusē blokus, un arī jums ir risināt durvju slēdzenes. Tātad visām durvīm, būs to pašu adresi. Izmantojot ierīci, kas rakstīt kartes jums rakstīt iekšā bloki adresi īpašās durvīm. Ja durvis skan tagu un ir tāda pati adrese, tad durvis atvērsies. Es domāju, ka tas bija ļoti labs palīgs, lai sāktu ar savu pētniecību.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back