120 MHz joslas caurlaidības filtrs dizains - palīdzēt lūdzu

D

davicente

Guest
Es projektē un imitētas (BW3db = 21 MHz) 120 MHz bandpass filtrs ar ciolcraft un temex S-parametru faili, bet, kad es sniedza PCB, no filtra reakcija bija diezgan atšķirīga no tās, es ieguvu laikā simulācijas ar mikroviļņu birojs . Ir man veica slikti simulāciju? Vai es varu uzticēties S-parametru no coilcraft un temex? Paldies jau iepriekš. AREVALO

Pie šīm frekvencēm papildus PC spilventiņi un pēdas kapacitātes, kā arī izsekot induktivitāte kļūst nozīmīgi. Ja tas nav uz PC klāja ir vēl līdzīgas parasitics. Mēģiniet simulāciju atkal ar kādu no šiem parazītu vērtību novērtējumu vai labāk vēl ir pc izkārtojums jūsu simulāciju.

Davicente, Centieties iekļaut simulācijas pielaidi elementiem. Jūsu filtrs ir relatīvs šauras un, iespējams reaģē uz pielaidēm. I dont zināt, kā jūsu filtri izskatās, bet jūsu gadījumā tas ir labāk izmantot filtru ar rezonatoriem vietā kanoniskā formā vienu - jūs varat izveidot šādu fiter ar identiskām induktori. Veikt apskatīt N / U / H / E / R / T / Z tīmekļa vietnē. Tur jūs varat atrast F_I_L_T_E_R Solution 9.0 demo, kas ir spējīga izstrādāt filtru ar identiskiem rezonatoriem. Best of luck, STO

Hi Stoyanov es nevaru atrastu elementu filtrēšanas risinājumu izstrādāt BPF ar identiskām rezonatoriem. Kā es varu izmantot šo funkciju? Sveicieni

Es domāju, 120MHz filtrs ir viegli projektēt ar LC komponentiem. Pirms jūs veidot to, jums ir nepieciešams, ka noteiktu veidu un sēriju veida filtrs. apstrādes laikā atkļūdošanas, jāaizpilda katru bloku soli pa solim.

Es gribu dizains ar FR4 PCB 1.6mm thickness.The diapazonā bandpassfilter ir no 70Hz un 30kHz.Cutoff frekvenci 200Hz un 10kHz. Pls ieteikt man, kāda veida kondensators, kas jāizmanto kā norādīts zemāk: 1. 220nF 2. 100nF 3. 470uF

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back