100W vilnis ģenerators pie 5-7 Mhz bez pastiprinātāja?

G

Guest

Guest
Es meklēju 100V 50-100W sinusoidāla viļņa ģenerators pēc 5-7 Mhz, kādi ieteikumi?BTW es nevēlos lietot pastiprinātājs.

Ja jūs nevēlaties izmantot pastiprinātājs jūs lūdz ļoti augsta powered oscilators, kas var vadīt 100V sinusoidāls vilnis vērā 100Ω vairāk nekā 25% no tā tuning diapazonā.

Labu veiksmi ar jūsu meklēšanu, lūdzu, ieslēdziet to Eiropā, tas būtu pārāk tuvu man.

Brian.

betwixt rakstīja:

Ja jūs nevēlaties izmantot pastiprinātājs jūs lūdz ļoti augsta powered oscilators, kas var vadīt 100V sinusoidāls vilnis vērā 100Ω vairāk nekā 25% no tā tuning diapazonā.Labu veiksmi ar jūsu meklēšanu, lūdzu, ieslēdziet to Eiropā, tas būtu pārāk tuvu man.Brian.

Varat izmantot vienkāršu oscilators seko autovadītāja un jaudas pastiprinātājs veikti ar ADF440/441, kas ir ļoti lēti tranzistors.
Uz 100W, un 50V piegādes vajadzības tikai 1W pie ieejas.
Jūs varat mēģināt izmantojot arī 100V piegādi, ja pieaugums ir lielāks un vajadzībām, pat zemākas ieejas jauda.

http://www.farnell.com/datasheets/29731.pdf

vai citas iespējas:
http://www.microsemi.com/catalog/parmlist.asp?P0_RFMKTID=31&APT=1&RF=1&P1_TYPE=RFMOS

Finlay tas būs lieljaudas RF raidītājs, un vairs nav signālu ģenerators.

Īgi Babu vēlas's darīt to bez pastiprinātāja.

Tādēļ es nedomāju, ka tas ir reāls, ka bez pastiprinātāja, jums ir paļaujoties tikai uz oscilatoru noteikt, ka daudz varas.Oscilatori, parasti ir dārgāki stabili zemas jaudas līmeņus nekā augsts ones.

Jūs varētu darīt to ar vakuuma cauruļu oscilators, es domāju pa 813 līnijām veidu, kas ir grafīta anodu un to varētu izdarīt oscilēt bet jums ir nepieciešams daudz sprieguma un kārtējo lai tā varētu darboties un būtu briesmīgi nestabils.

Es nedomāju, ka jūs varētu sasniegt 100V / 100W no viena tranzistors oscilators.

Brian.

813 - Es esmu rāda mana vecuma vēlreiz!

Quote:

Es nedomāju, ka jūs varētu sasniegt 100V / 100W no viena tranzistors oscilators.

Ok ...Ņemot vērā, ka man nav nekādu ierobežojumu, izmantojot pastiprinātājs ko jūs guys domāt ir labākais veids, lai radītu šādu signālu ir ļoti īss ķēžu konstrukcijas

Ar pastiprinātāju būtu diezgan viegli, taču mums ir nepieciešams vairāk informācijas:

1.Jūs pieminēt 5-7MHz, do you mean tā ir noskaņošanas šajā diapazonā, tas ir fiksētu frekvenci, jo diapazonā, vai tas būs 2MHz joslas platums?

2.Cik stabili tas bieži ir?Vai tas vajadzīgs kvarca kristāla kontrole, PLL kontrole vai nav vienalga?

3.Vai signāls ir "tīrs" (tāpat kā radio stacija) vai "netīrs", kā indukcijas metināšanas mašīna?

4.Ko enerģijas avots jums ir pieejams?

5.Vai 100Ω slodzes pretestības vai reaktīvo un ja ķēde ir regulējami, tie slodzes parametriem atšķiras ar frekvenci?

6.Vai tas ir modulēts un, ja tā, tas ir AM, FM, PM vai kaut kas cits?

Brian.

Tas varētu palīdzēt, ja jūs mums pastāstīja kāds pieteikums.

Vadīt 100V pāri 2.2nF capacitive slodze 10MHz prasa gandrīz 1.4KW jaudu, un es nezinu visu rechargeable šūnas, kas spēj tikt galā ar šāda veida kravas ilgi.

Es esmu neizpratnē, kāpēc tik augstas frekvences un jauda ir vajadzīgi pjezo devējs, kas tieši ir tas dara?

Brian.

Quote:

Vadīt 100V pāri 2.2nF capacitive slodze 10MHz prasa gandrīz 1.4KW jaudu

betwixt rakstīja:

Tas varētu palīdzēt, ja jūs mums pastāstīja kāds pieteikums.Vadīt 100V pāri 2.2nF capacitive slodze 10MHz prasa gandrīz 1.4KW jaudu, un es nezinu visu rechargeable šūnas, kas spēj tikt galā ar šāda veida kravas ilgi.Es esmu neizpratnē, kāpēc tik augstas frekvences un jauda ir vajadzīgi pjezo devējs, kas tieši ir tas dara?Brian.

Tas padara vairāk nozīmē tagad.

Tas pats princips izmantots, lai izgrūst sīkas tintes pilieniem no printera kasetni, bet daudz lielāka mēroga.

Kā FVM saka, radot jaudas (ar pastiprinātāju), nav grūti, bet saskaņot to ar pjezo devējs, jo īpaši attiecībā uz šādām plašs frekvenču diapazons būs murgs.Es esmu neviens eksperts šajās ierīcēs, bet es pieņemu, tie ir dabas rezonanses frekvenci, ņemot vērā to konstrukcijas.

Ņemot vērā rezonanses ietekmi, es pazemināt jūsu prasības "netīrās" RF kā saskaņošanas un pjezo ierīce parasti tīru signālu.Kas padara dizains ir daudz vienkāršāka, kā jūs varat pāriet no klases / AB pastiprināšanu, lai kaut ko efektīvāku un elektriski vienkāršāk veidot.

Jums jautājums: Paturiet prātā, es esmu neviens eksperts šajā jomā, ņemot vērā, blīvums un ūdens viskozitāti ierobežot to dabas plūsmas ātrums, kāpēc ir tik augstas frekvences nepieciešams?Es būtu doma to efektīvāku izmantot daudz retāk, ne vairāk kā pāris KHz darīt darbu.

Brian.

betwixt rakstīja:

Tas padara vairāk nozīmē tagad.Tas pats princips izmantots, lai izgrūst sīkas tintes pilieniem no printera kasetni, bet daudz lielāka mēroga.Kā FVM saka, radot jaudas (ar pastiprinātāju), nav grūti, bet saskaņot to ar pjezo devējs, jo īpaši attiecībā uz šādām plašs frekvenču diapazons būs murgs.
Es esmu neviens eksperts šajās ierīcēs, bet es pieņemu, tie ir dabas rezonanses frekvenci, ņemot vērā to konstrukcijas.Ņemot vērā rezonanses ietekmi, es pazemināt jūsu prasības "netīrās" RF kā saskaņošanas un pjezo ierīce parasti tīru signālu.
Kas padara dizains ir daudz vienkāršāka, kā jūs varat pāriet no klases / AB pastiprināšanu, lai kaut ko efektīvāku un elektriski vienkāršāk veidot.Jūsu jautājums: Paturiet prātā, es esmu neviens eksperts šajā jomā, ņemot vērā blīvums un ūdens viskozitātes ierobežot to dabas plūsmas ātrums, kāpēc ir tik augstas frekvences nepieciešams?
Es būtu doma to efektīvāku izmantot daudz retāk, ne vairāk kā pāris KHz darīt darbu.Brian.

Slodzes pretestība ir augsts rezonanses (7.3MHz piemēram), taču ļoti zema citās frekvencēs.Ja jūs mēģināt mainīt frekvences, kā jums ir saskaņot pilnvaras devēja būs pilnīgi atšķirīga, kā jūs iet cauri rezonanses punktu.

Piemēram, 7.3MHz jūs varētu būt iespēja tieši vadīt devēja, bet gan 7.1 vai 7.2MHz jums var būt nepieciešams sarežģīts transformatoru un impedance saskaņošana ķēdēm.
Tuning tā plašā frekvenču diapazonā, būtu nepieciešams ļoti dažādas sastāvdaļas vērtībām, lai tā varētu nebūt praktiski darīt.

Kā jau es norādīju, tas nav īsti manā expertize bet es, ja man bija izveidot kaut kas līdzīgs šim mana pirmā ideja būtu izmantot tiltu pastiprinātāju, lai iegūtu maksimālo spriegumu, un vai nu vadīt to ar kvadrātveida vilni rezonanses frekvenci no oscilatoru vai * iespējams * izmantot devēja sevi kā rezonanses elementa iesaiņojuma atsauksmes ķēdes ap to.

Iespējams, citi ar lielāku pieredzi gribētu komentēt.

Brian.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back