[10 punkti] PLL joslas

A

AdvaRes

Guest
Hi locekļi, Vai kāds man palīdzēt saprast, ko tas nozīmē termins joslas platums PLL? 1 - Ko tas kandidēt exactelly? Ja mēs uzskatām PLL 80 Mhz par exemple kuru pārskata pulkstenis ir 10 MHz. Ir joslas frekvences silfona 10 Mhz? Baurot 80 MH? 2 - Ir teikts, ka PLL s joslas platums tiek noteikts saskaņā ar pieteikumu. Var kāds paskaidrot, ko exemple? Es būšu ziedot 5 līmeņa punkti par reālu palīdzību uz katru jautājumu. Paldies jau iepriekš.

Cilpa joslas platums ir tipisks faktors 5-100 zemāka par atsauces frekvenci. Jūsu Piemēram 2MHz līdz 100kHz. Iemesls ir tas, ka PLL ir laiks, diskrēta, bet vērtības nepārtraukta sistēma. Posma atšķirības dažādu valstu references frekvenci pārvērš maksas soļiem. Atjauninājums ir tikai ar atsauci frekvenci. Filtrēt laika diskrēta uzlādēšanas paketes jums ir nepieciešams zināms filtra rezervi. Dārgi implementācijas izmantot lielāku pasūtījumu Zemfrekvenču filtriem maksas filtrēšanu. Cilpa joslas platums varētu ātri noteikt. Es pieņemu, ka chargepump piegādā strāvu proporcionāli fāzes starpība. Cilpa stabilitāti proporcionāls rezistors cilpa filtru definēt pārsūtīšanas funkciju ap cilpu vienotības pieaugumu. Tad cilpa nodošana ap vienotības pieaugums ir: H (u) = (2 * pi * KVCO / s) * (1/DIV) * KCHP * R1 vienības: KVCO = [MHz / V], KCHP = [UA / rad] , R1 = [kOhm] Joslas platums ir tad BW = KVCO * KCHP * R1/DIV ņemt piemēru 80MHz VCO un 10MHz atsauces KVCO = 20MHz / V, KCHP = 200uA / (2 * pi), R1 = 5kohm DIV = 8 BW = 20MHz / V * 200uA / (2 * pi) * 5kohm / 8 = 397.8874kHz

Hi rfsystem, pateicoties daudz par jūsu izstrādāto atbildi. Kas attiecas H (u) = (2 * pi * KVCO / s) * (1/DIV) * KCHP * R1 es nedabūju, cik lielu daļu no PLL ieviesa R1. Ir R1 sakarā ar filtru?

Ja chargepump ir pašreizējās izejas ... C1: integrēšana vāciņu virknē ar R1: Proporcionālā rezistors, lai cilpa posmu atpakaļ -120 ° pie vienotības pieaugumu (Magic 60 ° fāzes starpība) Gan C1 un R1 paralēli chargepump izejas C2: augstākā frekvence filtrēšanas vāciņš, vēlreiz pagrieziet posmu atpakaļ līdz -180 ° burvju izmēri ir tas posms starpība ir aptuveni vienāda ietekmē T1 = R1 valodā * C1 un T2 = R1 * C2 ar koeficientu a = T1 * 2 * pi * BW un 1 / a = T2 * 2 * pi * BW

Paldies kungs, es domāju, jūs runājat par filtru, piemēram, ka. Kā mēs varam mesure T1 un T2 uz reponse līkni?

no Bode gabala filtra pārvades funkciju jūs varat atrast nulles un pols ir tā. Man arī ir jautājums, ir 60 fāzes starpība optimālais punkts? Es varu palielināt fāzes starpība tālāk?

Hitting burvju 60 ° fāzes starpība ir nedaudz ironisks. Praksē izmēri dominē tolerances analīzē. Jums ir jācenšas panākt fāzes starpība uz kādu logā zem detaļas izplatīšanos. Neaizmirstiet šajā analīzē VCO iegūt pārmaiņu pārspriegums un dinamisku ekskursijās. Tātad ne tikai pilna AC starpība analīze, bet arī pilna pārejošas stabilitātes un veiktspējas analīze saskaņā detaļas izplatīšanos ir nepieciešams.

http://www.edaboard.com/viewtopic.php?p=1012889 # 1.012.889 Lūdzu atsaukties šo grāmatu. Ļoti laba grāmata par PLL dizains. [Size = 2] [color = # 999.999] Pievienots pēc 4 minūtēm: [/color] [/size] cilpa filtrs dizains. Esmu rediģēt kādu vienādojumu konstruēšanai cilpa filtrs. Kas var iegūt par 60 grādu fāzes starpība Wish tas nāktu par jums!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back