10 min pulkstenis basketbola rezultātu tablo

S

Sheheryar

Guest
Hi eerybody! Es tikai gribēju zināt, kā mēs varētu veidot 10 min pulkstenis, kas tiek parādīta uz rezultātu tablo (lai, piemēram, basketbols), es zinu, kā, izmantojot 555 taimeris un 7 segmentu vadītājs un dekodera un visu ..... bet es varu hav izmantot laika bāzi? un kā WÜD ib braukt ar pulksteni atpakaļ? ti, no 10 min līdz 9, un tad 8 un tad līdz pulksteni ērču līdz 00:00? plz help! (steidzami) i WÜD b tiešām pateicīgs, ja kāds gremoklis mani nodrošināt doc vai tīmekļa saiti vai gud attēlus? (Jebkurā tīmekļa lapā, norādot, kā pulksteni izmanto uz rezultātu tablo tiek izmantota !!!!) Paldies ķekars! Sheheryar!

Hi Dear Sheheryar! Es recommand jums, lai izmantotu vienkāršu mikrokontrolleru, piemēram PIC16F84A. Tas ir viegli lietot un spēcīgs pietiekami, lai darīt to, ko jūs vēlaties. Paldies!

Cienījamie Mansur Bhai! Es cannnot (nav atļauts), izmantot mikrokontrolleru! Esmu counter .... bet tomēr es esmu Havin problēmas developin 10 min pulksteni! SHLD i izmantot 555 vai oscillator9crystal) vai wat?

Precizitātes jums būs nepieciešams kristāla oscilatoru.

jā jūs varat izmantot 555 taimeris, taču tā ir mazāk precīza.

labi, ka var b koriģēt usin mainīga pretestība i guess! un ..... kas ic (TTL) man vajadzētu izmantot leju skaitot ti no 9 8 thenn tad 7 līdz 0?

[Quote = Sheheryar], labi, ka var b koriģēt usin mainīga pretestība i guess! un ..... kas ic (TTL) man vajadzētu izmantot leju skaitot ti no 9 8 thenn tad 7 līdz 0? [/quote] Bet jums ir kalibrētu bieži, lai saglabātu to precīza.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back