10-bitu cauruļvads ADC laikā 6.75Mhz par attēlu pieteikumu?

P

pnanda65675

Guest
Tis ir 1. Reizi im pārkraušanas ADC, man ir nepieciešams, lai pārliecinātos, 10-bitu cauruļvads ADC, kas strādā 6.75Mhz ar 2.8V piegādes, šobrīd im darot daži pētījumu par arhitektūru un izpratni funkcionalitāti cauruļvadu.Kopumā ir 2 signāli, video un atsauce, kas iet uz PGA un blakus 10-bit ADC.Man vajag, lai knw, kā to izdarīt kādu darbību rādītājus testu Cadence uz ADC, piemēram offest kļūda, SNL, DNL, SNR ... Es esmu laika diagramma ADC, bet thn im joprojām neskaidri un nav skaidrs ... colud nybody izskaidrot tādā veidā, ka padara mani saprast vairāk par šo ...
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

paldies sunking,

Bet do u get nekādu ideju par grafiku diagrammā, ka esmu ievietojis.

varētu u post arhitektūra diagramma
ļaujiet mums kN vairāk par ur virknes ADC

Pamatā 2 signāli (i) video (ii) norādi, un thn palielināt līdz lietojot PGA pirms ievadīt ADC.Tas ir aptuveni 8 CLK cikla latentuma sākumā, bet pēc tam tā sāk paraugu ņemšanas 6.75Mhz pārveidot analogos signālus nepārtraukti.Dig.redzams ir tikai sākotnējā stadijā, pēc tam, lai šie signāli iet uz Digital labošana Logic pirms digitālās vārdu out.Kontroles signālu ADC ir ACLK, CNVT, ADCBITS.CNVT sākas un apturēt reklāmguvumu procesu.Izejas saskarne signāls tiks DVAL, DCLK, SAMPCLK.Pirmajā derīgs izejas parādās ADCDATA [10:00] pēc CNVT iet augstu.Šis ir daudz tikai es sapratu apm laiks diagramma varētu nybody paskaidrot labāk par mani spriest šajā laika diagrammu pareizi.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Nybody PLZ sniegt man atbildi ... tās ļoti appreciated

Kāpēc ne lasīt produkts spec.?Šos signālus wiil jāapraksta detalizēti, ka dok.

Bg,

pnanda65675 rakstīja:

Nybody PLZ sniegt man atbildi ... tās ļoti appreciated

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back