1 Kurš strādā labāk Vissim, SystemView vai simulink?

E

eltonjohn

Guest
Kuriem viens darbojas labāk par jums? Vissim, SystemView vai Simulink es esmu, cenšoties izstrādāt metodiku Hardware Design dizains, izmantojot C -> HandelC vai citu -> FPGA + DSP .. un Matlab -> Java -> FPGA + DSP. Līdz šim vienīgais produkts, kas tiešām strādā par mani ir Simulink + Reāllaika darbnīca + TLC .. Unfurtunatly Matlab produkti ir labi, bet mācību apmales ir garš .. Vissim ir liels, .. SystemView ir mazliet labāk, bet pārāk vispārīgs .. un pārāk pricy ... Iemesls, ka abi uzņēmumi nevēlas, lai ražotu pilnīgi c kods saviem blokiem ir tā, ka viņi baidās cilvēki kopēt to functionnality .. Tā vietā viņi jums kodu saistīt ar to pirms apkopota bibliotēkās,,, to es domāju ... ja jūs maksājat.. Bet man patīk savas metodoloģijas!

Man bijusi panākumus ar Simulink + Reāllaika Worksop + PC104 vai dators ar AD / DA padomju. Jūs varat saņemt C-kodu ar Filter Solution.

java-> FPGA Vai jūs izmantojat Forge par šo? Ja jums ir, ko jūs domājat par to - tas ir vērts tērēt laiku, lai darīt nopietnu izvērtējumu?

ja man bija attīstītājs Vissim / System, es varētu darīt pats, u zināt, dot ua apkopoti lib nevis c avota kodu. tas nav tikai līdzeklis, kas simulē sistēma, bet ietver daudzus algoritmus, kas ir arī grūti iegūt brīvi tirgū. Es personīgi gribētu SystemView. Es esmu mēģinājis, lai attīstītu blokus par Vissim C kodu, bet konstatēja daudzus neērta aspektiem, jo ​​īpaši to slikts dokumentāciju. īsi sakot, Vissim šķiet neprofesionāla man.

Es gribēju uzzināt par Vissim bibliotēkās. Kā jūs zināt, izmantojot simulink jums ir pilns komplekts bibliotēku komunikāciju sistēmas projektēšanas līdz ... statistikas analīze, tajā Vissim arī satur šīs bibliotēkas. Kas par atbalstu? pieņemsim, ka jūs attīstīt sistēmu un pēkšņi jūs saprotat, ka jums ir nepieciešams bloku, kas nav pieejama simulink, jūs varat vienkārši nosūtīt amatu mathwork forumu. Man personīgi izdarīts, un pēc dažām stundām, no mathwork inženieris palīdzēja man, lai mana bloku.

Hi, talap. Vai jums ir SystemView ar darba Matlab saiti un koda ģenerēšanas rīks?

līdz: mami_hacky Vissim var zvanīt Mathcad blokus. SystemView var zvanīt Matlab funkcijas. Arī viņiem ir daudz algoritmu blokiem sevi. tā, nav jāuztraucas par to.

steidzami ......... čau visiem šeit, man vajag jūsu palīdzību. lūdzu, ja Jums ir brīvs [size = 6] SystemView lejupielādes saite [/size]. [Color = red] [/color]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back