1 / f troksni analīzes Cadence

U

Ugur Yegin

Guest
Sveiki, Mēs esam izveidojuši pamata strāvas avotu ielādes NMOS kopējā pirmkoda pastiprinātājs, kā arī op-amp 0,35 tehnoloģiju ritms, un mēs vēlētos, lai optimizētu konstrukciju, vismaz 1 / f troksni. Tā kā es neesmu ļoti pazīstams ar troksni simulācijas, var kāds man palīdzēt ar: 1) Vai regulāri trokšņu analīzi, ritms (ieejas troksnis nav ņemts condideration, tikai troksnis, ko pievieno pastiprinātājus) dod 1 / f troksni vai tā uzkrātā troksnis no siltuma un frekvences? 2) Ja uzkrātā troksni, kā es varu tikai iegūt 1 / f troksnis? 3) Kā es varu palaist pilnveidotāju, lai mazinātu šo vērtību? Es ļoti appreciate any help šajā jautājumā. Paldies un Best Regards Ugur Yegin

Lai analizētu troksnis jūsu circuit, jūs varat darīt "Troksnis" simulācija ritms. Šo simulāciju parāda troksni no dažādiem ierīces ķēdē. Kad jūs troksni simulācija, zemes gabala troksni līkni. Šī līkne būs formas regulāru trokšņa līkne, kas mēs redzam mācību grāmatās. ti, tas būs liels pie zemām frekvencēm, eksponenciāli samazinās visā frekvences, pēc noteikta f, tās gandrīz nemainīgs. Ka f sauc par troksni stūrī. Un jebkurš zem šī f troksni, tiek saukts par 1 / f troksni un visus iepriekš minētos f troksnis tiek saukts par siltuma troksni. Jūs varat izdrukāt troksni kopsavilkumu ritms, kas ļaus jums uzzināt, integrētu trokšņa visā frekvenču diapazonā. Tā parāda arī lielu troksni atbalstītājs ierīces kopā ar trokšņu veidu. "Id" nozīmē siltuma troksnis un "fn" nozīmē 1 / f troksni. Jūs varat lietot mainīt malu attiecības ar šīm ierīcēm, lai samazinātu termisko vai 1 / f troksni atbilstoši. MCB

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back