Šotkija un pn krustojuma ar varactor diode

S

sonofsky

Guest
Saskaņā ar grāmatu par mikroviļņu un cieto shēmu esmu izlasījis, atslēgu struktūru varactor diode ir tā PN krustojumam.Kad PN krustojumam ir reversās neobjektīva, mēs varam izmantot tās potenciālu barjeru kapacitātes.In vārds: varactor diode ir PN krustojumam ierīce faktiski.

Bet es atrast citu vārdu: Šotkija varactor diode, dažās citās grāmatās.Mēs zinām, Šotkija barjera ir metāla pusvadītāju krustojumam, kas atšķiras no pn krustojuma, kā es zinu.

Tā kā "varactor diode ir PN krustojumam ierīce patiesībā", kā explian "Šotkija varactor diode"?

varactor diode ir PN krustojumam ierīce darbojas apgrieztā neobjektivitāti.
Šotkija diode būtībā ir metāla pusvadītāju krustojums, kas ir zems barjera un ātri atgūšanas laiku.
saskaņā revers slīpo noārdīšanos reģionā būtu jābūt pietiekamai, lai būtu plašāka kapacitātes diapazona.
tā Pn juntion ti daļēji daļēji (ne metāla daļēji) ar reverse slīpo būs plašākas kapacitātes diapazona.

Šotkija diode, kad darbojas ar reverse slīpo (jebkuru diode parasti), rīkosies kā varactor bet tuning klāsts ir ļoti ierobežots, tad regulāri vari vāciņu.

šajā sakarā Šotkija diode darbojas kā Šotkija varactor diode.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back