Šūnu Izvietojuma pārāk blīvie izmantojot sastopas

T

tmozdzen

Guest
Hi,
Es esmu, kam sastopas problēmu laist visu manu standarta šūnu blakus viens otram tā, ka nav vietas maiņu.Blīvums ir tikai 25%.Ir milzīga tukša zona.1.5mm2 uz šūnām.5.5mm2 par izvietošanas jomā.

Dažreiz tā notiek dizainparauga man jauku un vienmērīgi, un izmantot visu telpu.Othertimes, tas ievārījumi visas šūnas kopā.

Vai kāds zina, kā kontrolēt šo?Es esmu mēģinājis pagrieziena laika virza off.

Man nav ne jausmas, ko rada ne-optimālu izvietošanu.

Pateicība,
Tom
http://images.elektroda.net/90_1261430505_thumb.jpg

Mēģiniet izmantot izvietošana nosprostojums ..Es dzirdēju, ka tad, kad izvietojums ir tik blīvs, tie izmanto izvietojuma bloķēšanu izplatīt šūnām.

Sveiki

pārbaude, ja jums ir noteikts jebkādas iespējas kā izmantot max desity tikai 20% pirms izvietojumu.

mēģināt lietot jomā, kuras pamatā placemnet vietā grafiku diska,

dziedāt

Paldies par padomiem.
Es domāju, ko es darīšu, ir faktiski izmantot šūnu polsterējums uz flops, un varbūt dažas augstas lietošanas šūnām.

Tad es brīnums, ja pulksteni koku sintēze būs gods šūnu polsterējuma vai atsavināšanas tiesības?

Es esmu stlll samulsis par to, kā izslēgt laiku orientētu izkārtojumu.Es varu tikai darīt, ja es pārbaudu proto-mašīnrakstīšanas kastē.Pat ja es varu atstāt norādi lodziņā "virza laiku" apkarotas, šķiet, savukārt "laika ierosinātus" atpakaļ automātiski.

AmoebaPlace got me dizains jauks un spreadout, bet tas ir novecojusi komanda, un tā saistību neizpilde ir kaut kas, es neesmu pilnīgi pārliecināts.

Vai kāds zina, kā pārbaudīt iestatījumus, kas tika izmantoti izvietošanu?

Pateicība,
Tom

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back