ņemot FFT par excel datu

M

manis4486

Guest
es esmu, kam kopumu rādījumi (laiks vs strāva) Excel formātā, i to nevarēs gabals šo nolasījumi Matlab, bet man ir nepieciešams veikt FFT uz tat pašreizējā shēmā MatLab .......

Jūs varat darīt FFT programmā Excel, ja jūs instalējiet analīze pievienojumprogrammu. Jūs varat izlasīt Excel failu Matlab un darīt FFT in Matlab. Varat saglabāt Matlab failu kā CSV failu un lasīt, ka uz Matlab, un do FFT

Attached ir īss soli-pa-solim pamācību, kas jūs varētu palīdzēt. Hope this helps.

Jūs varat pls tel kā veikt FFT in MatLab par excel datu ..... es zinu, mēs varam darīt, bet kā? -------------------------------------------
hi, jūs varat gabals to Matlab un darīt FFT tur ....

<span style="color: grey;"><span style="font-size: 10px">---------- Post added at 10:03 - --------- Previous post bija 09:54 ----------</span></span>
i var spēj importēt Excel, lai Matlab un spēj gabals diagramma excel Datu ........ bet man ir nepieciešams veikt FFT uz tat graph ........ do u zināt, kā ?------------------- ------------------------------------------------- [ QUOTE = nanock; 866.947] hi, jūs varat gabals to Matlab un darīt FFT tur ....[/quote]

Tas ir, kā jūs veikt FFT in MATLAB: [url = http://www.mathworks.com/help/techdoc/ref/fft.html] Diskrēts Furjē - MATLAB [/url]

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back