ļoti zudumiem materiāli CST MWS

N

noob

Guest
Hello all,

kāpēc ir tā, ka CDT MWS nevar simulēt materiālus, kas ir sniedzis> 1? Es nevaru iedomāties jebkuras explaination, vai jums ir kādi ieteikumi? Vai šī veida ierobežojums ir kopīgi EM solvers?

Ja sniedzis nav daudz vairāk par vienotību, tad es varu izmantot 0,99 par vērtību.Bet ja Ferrites, ko sniedzis ap 30 (!!!).Jebkurš otrādi šo problēmu? Vai tas ir vienkārši neiespējami?

Thanks for reading

noob

Ļaujiet man sniegt īsu atbildi.Labs diriģents ir grūti simulēt ar FDTD tips Solver jo 1.you nepieciešama ļoti maza acs iekšpusē diriģents Ja jūs pats atjaunināšanu formula kā bezzudumu dielektriķi un zemu zaudējumu materiāls.Lai saprastu, izdarītu, jums ir nepieciešams, lai aprēķinātu viļņa garums iekšpusē diriģents, izmantojot kompleksu epsilon 2.labs diriģents ir ļoti izplatīts, izkliedējošs par zemu zaudējumu materiāls.vēlreiz Jums tikai nepieciešama, lai pārbaudītu pavairošanas pastāvīgā kā funkcija no frekvences redzēt to.Līdz ar to ir grūti iegūt plašu joslu avotu, jo pie ostas režīms ir arī ļoti izkliedētu.

Frekvenču domēns solvers labāk, risinot zaudējumu labu diriģents.bet jums ir vajadzīgs arī soda acs, lai iegūtu precīzu atbildi.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back