ļoti nopietna CST 2006 BUG?

I

irfan1

Guest
Es domāju, ka pastāv nopietns bug 2006 CDT.Šeit ir problēma.Man ir vienkāršs projekts: tikai divus viļņvadi pret otru.I ilga simulācijas 4 reizes ar tādu pašu precīzu uzstādījumu.Uz manu pārsteigumu, iet rezultātus no šīm 4 ir diezgan atšķirīgi, nekā viens otram.Man ir jaunākās pakalpojumu pack uzstādīta, un es esmu, izmantojot licencēto versiju (es domāju juridisko).Man ir pievienots rezultātus un projekta failu uz manu pastu.Lūdzu, ļaujiet man zināt, vai jūs varat ražot paši simptomi.

Hello Irfan1,

Es domāju, ir tas, ka tas laukums viļņvada, varbūt jums ir nepieciešams, lai norādītu veidu polarizācijas leņķis?

Es tā, ka bija tā divas reizes, un saņēma tādu pašu rezultātu divreiz.Attached ir S-parametrs rezultāts.
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

liels paldies par goingh caur nepatikšanas vadīšanas simulāciju.Bet es brīnums, vai jūs varat iegūt to pašu rezultātu pēc kārtas vada, bez jebkādām izmaiņām sākotnējā failā.Pievienots pēc 2 stundām 32 minūtēm:problēma atrisināta.I atinstalēta visas iepriekšējās un jaunās versijas.Un tad atkal uzstādīt tikai jauno versiju.Tagad tā strādā.

Vai jūsu rezultāti izskatās viens es ievietojis?

Es pirmo reizi skrēja to divreiz ar precīzu jūsu iestatījumiem, un S-parametri izskatījās pats katru reizi (kā jūsu pirmizrāde piemērs).

Tad es paskatījos ostas veidiem un redzēja, ka viens no viņiem bija TE10 un citi acīmredzot gan TE10 un TE01.

Tad es noteikti režīmā polarizācijas leņķī pret 0,0, un ieguva rezultātu, ka esmu ievietojis, kas, manuprāt, ir pareizs.

No zinātkāri, I vēlāk devos atpakaļ un skrēja tā pāris vairākas reizes, izmantojot iestatījumus vēlreiz, un šoreiz rezultāti bija dažādi (daži bija, piemēram, jūsu un dažas nē).

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back