ķemmes ģenerators dizains vajadzīga

S

sanan2014

Guest
Es gribu dizains ķemmēt ģenerators ar 20 kHz soli izmērs 120-180 kHz diapazonā.
lūdzu palīdziet.

Ja tas nav pietiekami, un jums ir nepieciešams shēmas, lai kopētu tieši tad Google var jums palīdzēt, vienkārši meklēt "KTO vārtiem ķemme ģenerators"
Peter
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

ar atkārtojuma frekvenci 20 kHz, izejas līmenis impulsu ir dažādā partija, biežums jāpalielina.Kā es varu saņemt konstantu izejas līmeni virs 100-180 MHz diapazonā, un kā var izejas līmeni palielina līdz aptuveni -20 dBm

Tas ir viegli.Jūs nevarat.

Vislabāk varat darīt, ir izmantot ļoti ātri loģika ar strauji pieaugs / samazināsies reizes.Tas nebūs viss dzīvoklis.

Kā -20 dBm ..... kas ir 0,01 milliwatts.Jums ir 80 MHz/20KHz = 4000 suku zobus.4000 x 0,01 milliwatt ir 40 milliwatts kopējo jaudu.Tātad, ja jums bija 2 vatu lineārs pastiprinātāji, jūs, iespējams iegūt salīdzinoši dzīvoklis -20 dBm izejas augstumu.

cik tālu var amplitūdu ierobežotāja noderēt vienotas atbildes.ja tā, kādi varētu būt specs

Tas nedarbosies ļoti labi.Jums ir daudzkrāsu signālu.Ierobežotājs vienkārši klipu aploksnē laika jomā, kas dos jums patiešām ieskrūvē up ANO plakanumu frekvenču jomā.

Kas tieši ir jūsu pieteikums?

Es iesaku, lai aprēķinātu pamata spektrālās īpašības taisnstūrveida "adatas" impulsa par ierosināto ķemmes gen ķēdes no tā Furjē sērijā.

Var pieņemt, piemēram, 1 vai 2 ns plašu 5V impulsu.Neņemot vērā ierobežoto pieauguma laiku, es saņēmu apmēram -64 dBm @ 100 MHz 5V/1ns/20 kHz
periodu uz 50 omi.Par 1 ns ideāls laukums pulss, amplitūda samazinās tikai nedaudz no 100 līdz 180 MHz, 2 ns, iedarbība ir
jau ievērojams (jo sin (x) / x spektra forma).Jūs varat izmantot ekvalaizera tīklu sistemātisku kompensāciju.

Attālums līdz paredzēti -20 dBm ir milzīgs, tomēr.Pastiprināt plašu joslu ķemmes ģenerators produkcijas lineāru pastiprinātāju, tas ir joslu
filtrēts pirmās.

Es piekrītu, jums vajadzētu filtrēt pirms mēģināt paplašināt.Es gribētu iet ar Zemfrekvenču / Augstfrekvenču Combo sērijās vietā bandpass!

Quote:

Es gribētu iet ar Zemfrekvenču / Augstfrekvenču Combo sērijās vietā bandpass!

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back