ķīniešu tīģeris ģenerators

P

pmunie

Guest
Es vēlos noteikt manu tg950 tā nav ražošanas jaudas kondensators strādā ok ražo tikai 25ACV vietā 240V pls palīdzēt

es gribu noteikt manu tg950 tā nav ražošanas jaudas kondensators strādā ok ražo tikai 25ACV vietā 240v PLS palīdzēt
Kas notiks, kad viņš apstāties, lai pilnībā spriegumu? Vai Jūs novērojat lēnāku ātrumu dzinējs? Vai jūs izmantojat daži elektriskie instrumenti ar elektromotors?

m / c ir jauns 1 mēnesi vecs. Man nebija apkārt, kad tas notika. ithink savu pārslodzi. Es nedaudz saprast par ģeneratoru, lai es pārņēma manu digitālo skaitītāju un pārbaudīti visā kondensatoru un tinumiem. Es atklāju, ka zaļie tinumu ir ir 1 pretestību, bet dzeltenā un sarkanā tinumi būt pretestības gada 10. un 11 attiecīgi. kādi varētu būt problēma?

Varbūt jūs izmērīt akumulatora uzlādes tinumus, ja šis mazais ģenerators ir tas, usualy ir. Kas tiek izmantota, lai uzlādētu 12V akumulatoru auto. Bieži šī produkcija ir augstāks spriegums, tad 15 vai 18V, un ražotājs arī saka, ka jums vajadzētu izmantot dažas sprieguma regulators starp ģeneratoru un akumulatoru. Pārbaudiet ar akumulatora gaismu, kad ģenerators ir izslēgts, stāvoklis vārpsta, kas savieno elektrisko ģeneratoru ar benzīna motoru, visualy pārbaudītu pastāv dažas CRAC CK. :?:

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back