ķēžu konstrukcijas automobiļu piemērošanai

D

david90

Guest
Es esmu projektēšana shēma, kas izmanto 555 taimeris, kas ir vddmax no 18V.Vai tas ir ok, lai ieguldījumu 12V no auto, lai palaistu šo shēmu, vai man vajadzētu saņemt sprieguma regulators?

No datu lapa tā saka barošanas spriegumu no 4.5V.līdz 16V.
Tātad jūs varat piegādāt ar 12V.Bet auto, Dinamo būs uzlādētu akumulatoru līdz 15V.Es iesaku jums pārbaudīt operāciju ietvaros prasība visā piegādes sprieguma diapazons (12V. līdz 15V.)

saka, ka tas ir ierobežojums, ko es varu darīt sprieguma smaile?Tiks piegāde kondensators paralēli ir pietiekami labs?

Vienkārši kondensators varētu būt pietiekami.Paskaties tur cik vecs tranzistors svārstības filtrs tiek darīts:
http://www5d.biglobe.ne.jp/ ~ mercury/6an5/ps.gif
(R1 r2 c1 Q1)

Nekad nav strādājuši ar automašīnu piegādi autobusu, bet ir aizdomas, ka svārstības spektru un smaile ir pārāk plašs, lai C1 jābūt shunted ar kādu kondensatoru pietiekami, lai slāpētu augstfrekvences daļām trokšņu spektru.
100 aizsardzībai nodot TV ar Q1 emisiju uz zemes ar spriegumu vairāk nekā pie filtra izejas (noteikts R1 un R2 attiecība) un zema ohmic rezistors starp šo sistēmu un filtrē ievade - lai novērstu pārmērīgus strāvu caur Q1.
I dont ņemt vērā pašreizējās ierīcē būs izlietne.

Tomēr var izmantot spoles, protams, nevis elektroniskās induktors iepriekš.

Tas ir labāk izmantot lineāra pārslēgšanas regulators automobiļu progr?

david90 rakstīja:

Tas ir labāk izmantot lineāra pārslēgšanas regulators automobiļu progr?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back