īsslēgumu aizsardzībai MOSFET un IGBT

V

venuselectronics

Guest
Sveiki

Esmu moffet pamatā releju, un viens ig pamatā cietvielas relejs tiek izstrāde, var jebkura iestāde, parādiet man, kā es varu aizsargāt šīs relay no īsslēgumu

Venus elektronika

Hi,

Starp MOSFET avotu un zemes ievietot šunta pretestības (vērtība ir atkarīga no jūsu pašreizējā prasība).piemēram Sakot ir 10A pašreizējā prasība slodzes, tāpēc, let's say mēs izmantojam 0,01 omi rezistors.Tātad, sprieguma kritums visā rezistors būs (saskaņā ar Om likums), V = IR = 10 * 0,01 = 0.1V.

Izmantot mikrokontrolleru vai vairāk vienkārši, salīdzināmu un op-amp, lai noteiktu to.Iestatiet atskaites un salīdzina spriegumu ar šo.

Ja jūsu atsauce ir 0.1v, tad pāri 10A, salīdzināšanai var izslēgt MOSFET vai IGBT.

Var teikt, noteikt atsauces uz 0.3v, lai ikreiz, kad pašreizējā plūsma ir lielāka par 30A, ķēde kļūst izslēgt.

Ja ir īsslēgums, pašreizējais ir daudz lielāka nekā 10A vai 30A, lai tā būtu naudas sodu.

Saudzējiet šunta nominālo jaudu.Ja jūsu pašreizējais ir 10A, spriegums pāri 0.01R šunta ir 0.1V, tā jauda izkliedēties ir P = VI = 0,1 * 10 = 1W, tāpēc jums vajadzētu lietot vismaz 2W rezistoru.

Veikt Ieskatieties šajā:
ftopic376039.html # 1221679

Hope this helps.
Tahmid.

Ja jūs zināt, ka jūsu caurlaide FET par rezistenci diezgan labi
kontrolēts, un FET var stāvēt jāvada tik grūti, ka tas
attīsta cienīgu VDS pie "shorted", tad jūs varat apskatīt
VDS, kas par valsts, savu sajūtu termiņā.Šis ir "lossless"
kur skaidri pašreizējā sajūta rezistors papildina vadītspēju
zaudējumus.

In MOSFET, RDS (on) iet uz augšu ar temperatūru, tāpēc šī ir
iet pareizajā virzienā termiski.IGBT varētu
galva citā veidā (Vce iet uz leju), un tas varētu padarīt
īsslēgumu ceļojums punktu aizbēgt nedaudz.

Varat arī apskatīt nespēju pret pāreju.Man patentu
par shēmu, šāda veida, vienreiz.Jums ir skaitlis, ko
Vieglākais, visvairāk, protams, pieejams elektriskais paraksts
no shorted (cik?) vaina varētu būt, un paķert uz to.

sir,
Man ir arī izstrādājusi shēma šāda veida, var yo rectifiy to?, nekā es nosūtīt scematic to pašu, vai jūs lūdzu nosūtiet yor shematisks ideja

Venus elektronikaPievienots pēc 14 minūtēm:dear tahmid,

Es esmu redzējis jūsu shematisks par u.c. aizsardzībai pret īssavienojumu, jums bija izmantojis šunta rezistors

pastāv, ir iespējams izmantot šuntēšanai vairāk nekā 100 amp, es domāju, ka zāle effact sensors ir labāks, precīza un kompakts izmērs, un kungs sensoru punktu īsslēguma būtu no otras puses šunta jūs, lūdzu, izstrādāt?

Venus elektronika

dear tahmid

mēs varam izmantot sensefet par shortt ķēdes proection

Venus elektronika

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back