ēkas garu vadu komunikācijas

I

indynetra

Guest
hi all, Es esmu plāno būvēt garu vadu master slave communcation sistēmu ar mazāku nav: vadi. ka man vajag aptuveni 2 km attālumā ar daudzām slave sistēmām (<128). mans jautājums ir, kurš protokols ir vislabāk piemērota šī sistēma, un atzinīgi vērtē dizaina idejas, shēmas utt paldies Indy

Labdien TI uzņēmums ir SN65HVD22D un similars uz RS485 komunikācijas lielos attālumos un trokšņainā vidē, jūs varat izmantot RS485 atkārtotāji vairāk attālumiem, ja vēlaties. Jūs varat MODBUS protokolu meistars vergu darbība, sk w * wm * odbus.org Ja u ir viens kapteinis un vergu (point to point), tad jūs varat izmantot Zarlink ST-BUS un MT9172 IC, tā ir piemērota 5km kabeļiem ar 1 bit kļūda milj šajā garumā. bye

Ethernet ir ļoti stabila un uzticama pat jaunu, būs jauns stander ar ieslēgšanas ethernet

Vai kāds hav avots SMBus īstenošanu uC?, es gribētu uzzināt vairāk par Power over Ethernet thx Indy

Man ir testēts RS485 ar 75.176 vulgaris 4,2 Km @ 9600 bps un 2 vergu, stieple 0.7mm telefona kabeli. Es nesaprotu jautājumu par protokolu, attālums ir ANO elektriskās faktors, varat izmantot to, ko vēlaties, es varu izmantot savu protokolu ar 16bit CRC, lai es varētu darīt visu, ko es domāju

Jums vajadzētu ac ar savu dizainu, problēmas var rasties, strādājot ar dc strāvu lielos attālumos.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back