Ēkas mājās gatavotu ķēdes pārraudzības auto lampas

J

jumpjack

Guest
Dārgākā auto ir iebūvēts "lampas pārbaudītājs", kas brīdina, ja kāds no lampas izdeg. Vai tas ir possibile veidot ar rokām darināti apritē, kas veiktu tas pats uzdevums? Kurā izmaksas?

Ir vairāki veidi, kā pārbaudīt, ka. droši izmaksas ir atkarīgas no kā tu zini elektronika?

[Quote = pakitos] ir vairāki veidi, lai pārbaudītu, vai. droši izmaksas ir atkarīgas no kā jūs zināt, elektronikas [/quote] nav pietiekami, lai "atšifrēt" nezināmu sarežģītu shematisks, bet man ir dažas pamata zināšanas par analog elektronika;? Es arī veiksmīgi uzbūvēta PIC balstīta shēma, programmēšana to ar sevi (bet es mēdzu gatavu programmētājs ...). Vienkāršākais lieta, ko es domāju, ka, lai atrisinātu šo jautājumu ir gaismasjutīgs rezistors par katru lampu connnected pienācīgai ķēdes ... bet tas nav izskatās tik gudrs, es esmu pārliecināts, ka labāka metode ir pieejama!

Ak come on, ja auto izmanto spuldzes, tas nozīmē, ka jūs var izmērīt pretestību. ja tā izdeg, tur būs liela pretestība ... aka nepiemērojot sprieguma! Nē sensoru nepieciešams, tikai augstsprieguma loģiku.

[Quote = rikie_rizza] Nu come on, ja auto izmanto spuldzes, tas nozīmē, ka jūs var izmērīt pretestību. ja tā izdeg, tur būs liela pretestība ... aka nepiemērojot sprieguma! Nē sensoru nepieciešams, tikai augstsprieguma loģiku. [/Quote] tas izskatās vienkārši ... Diemžēl, es varu izlasīt shēmas, bet nevar to izveidot ... tā man bija lūdz palīdzēt ... Anyway, tas izskatās vienkārši, bet es domāju, ka tas nav: lukturis ir ok -> slēdzis ir ieslēgšanas / slēdzis ir izslēgts -> lukturi / lukturi lampas ir bojāts -> slēdzis ir ieslēgšanas / slēdzis ir izslēgts -> lampa vienmēr off Kā jūs atšķirtu šos 4 gadījumos?!? B, S, L (Burnt ārā, Switch, Lamp): n gada, no n, off, off y, ieslēgta, izslēgta y, off, off

Es domāju, ka bija veids, kā iet pārāk līdz es izstrādāja shematisks. Problēma ir daudz lukturus vienlaicīgi, lai 12v beigām izdeg lampa joprojām ir zemas pretestības ceļu uz zemi caur citiem lukturiem. : (Ken

Hi, Jūsu pirmā doma ir labāka, jo tas ir kontakta mazāk risinājums. To var parādīt attiecībā uz situāciju, dažādu lampas, kas izmanto LED displejs konsolē, lai vadītājs var redzēt ja lukturis, ko paredzēts svelme, nav mirdzumu. Tiešs savienojums ar spuldzes ķēdes nav ieteicams lietotājam darīt, un es nedomāju, ka tas sniedz vairāk noderīgas informācijas. Regards, [url = http://bharathyeju.blogspot.com] Laktronics [/url]

Būtu grūti uzstādīt visu LDR tik tie bija skati visos šajos dažādās korpusi sīpolu, un uz tiem neattiecas citi ārējā apgaismojuma. Es redzēju rakstu elektronikas žurnālā pirms daudziem gadiem, kad tās ir veikušas vairākus apgriezienu vadu rezultātā katram lukturim, un ietin tos apkārt nelielu niedru slēdži. Ar lukturi, augsts tekošā radīja magnētiskais lauks, kas tika slēgta niedrēm. Ja luktura OPEN nebija pašreizējā un niedru palika vaļā. Es nekad to izmēģināju, un tas, iespējams, nepieciešams iegriezt kādu no vadu pietiekami vadu, lai spole. Patiesībā es domāju, ka viņi faktiski izdarīja. Magnēts jomā Ideja padara mani brīnums, ja jūs varētu vietā Mazajā zālē-Effect senors pret vadi un iegūt produkciju pārmaiņas. ?? Vienu vadu darbojas, lai paralēli lukturiem joprojām ir problēma, ja vien sensors varētu atklāt atšķirību starp pilna un puse pašreizējā ar vienu lampu out. Pārdomām. ;) Ken

Es tikko atklāju zālē devējiem. Kā es varu zināt, vai zāles devēja ir jutīga pietiekami, lai šo pieteikumu?

Piemēram, es esmu gatavojas darīt (šodien) ... pasūtīt un mēģināt tos. ;) Ken

Ir daži veltīta IC, lai veiktu darbu. TEMIC, tagad ATMEL, padara dažus. Lūdzu, skatiet pievienotajās datu lapās. Viņiem ir vēl viens identifikācijas numurs darot līdzīgu darbu. SH

Tās nav pateikt, tas īpaši datu lapā, bet R pretestību vads starp slēdzi un lampas? Ken

Nu, visu mērķis ir sajūta veselības lampas attālināti. Citiem vārdiem sakot, mēs parasti nevēlamies darīt papildus vadu lampu. Ja jūs ievietot papildus vadu, varat ievietot foto sensora vai jūs var izmērīt sprieguma kritumu galveno vadu. R ir ļoti mazs izjūta rezistors, lai samazinātu sprieguma kritums. Man nepatīk TEMIC stils datu lapu, jo tie sniedz obligāto informāciju, un es jūtu, es esmu komplektu celtnieks, nevis dizainers. SH

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back