Četru kvadrātu antena imitāciju ar hfss (vai ie3d)

W

woshifanka

Guest
hi all, i am veicot kādu pētījumu par četru kvadrātu antena modelēšana.
Es gribu darīt antenas modeli ar HFSS, bet atbilst dažiem nepatikšanām.
ikviens var darīt ar šo modeli?top skatu un sānskats antenu, un paremeters ir visi attēli.
Es appreciate your help.
mans e-pasts: fanqikai (at) 163.com
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

Es domāju, ka aina nav giid, tas nav coaxial barības un lodēšanas punkts nav skaidrs.Vai varat pārbaudīt sourse šo dizainu.Es zinu Antenas tips, bet labāk pārbaudīt.Modelēšanas un IE3D un HFSS ir labi, varbūt IE3D ir dažas ātrāk calculatiing.

Es nekādā veidā apskatīt to, ko jūs norīkots darbā, bet, ja jūs runājat par četru kvadrātu antena, kas ir 4 vertikālā antenas pakāpeniski ieguva dažādos virzienos un parasti izmanto HF darbu, jūs vēlaties saņemt vadu MOM kodu, NOT tilpums meshing kods un NOT virsmu meshing kodu.Ļoti maz rēķina, un dažos gadījumos bez maksas, jums vajadzētu iegūt vienu vai otru no daudzām vairākas versijas NEC vai MiniNEC.Piemēram, pārbaudiet in QST žurnālu reklāmas, vai vienkārši Google to.NEC un MiniNEC kodus ātri un precīzi stiepļu tipa antenas.

paldies par jūsu padomiem pirmkārt.
Tā kā es esmu slikti plānošanu, es vēlos, lai simulētu to izmantošanas hfss (kā tagad varu izmantot hfss only), i have drawed modeli. bet tā nav taisnība, rezultātiem Theis.varbūt es nepareizi modeli.bet es ceru, ka ikviens var darīt, ko tā izmanto HFSS vai ie3d (tagad varu izmantot hfss only)

Hi, Woshifanka: Lūdzu sūtīt savu zīmējumu, lai mani Jian (at) zeland.com.Es varu izveidot IE3D modelis jums.Tas būtu vienkārši gan modelēšanas un simulācijas, lai 4-plāksteris masīvs.Sveicieni.

hi Jian:
i onle veikts hfss modeli, un tas šķiet nepareizi.

Lūdzu, atsūtiet man zīmēšanas un es varu veidot IE3D modelis jums.Sveicieni.

hi Jian:
i nosūtīt e-pastu uz Jums, un tas ir: fanqikai (at) 163.com
do you get it?

Hi, Fanka: Es tikko e-pastu jums IE3D modeļa rezultātu.Sveicieni.

Vai kāds ir izdarīts četros asaru antena simulācija?

čau,
Pievienotais fails ir minēts antenu konstrukciju HFSS.
sveicieni.

Dear habib83
liels paldies.
un es uzskatu, jūs izmantojat "diskrēto", nevis "ātro" Solver.ja es gribu palaist hfss fails ātri, var izmantot "ātro"?un kas nosaka būtu labi?
sveicieni
kaka

Woshifanka bija modelis IE3D darbu?Can u possoble nosūtiet to uz mani?Im testēšana differnet konstrukciju IE3D, kā Jian Šķiet, ka es eksperts es gribētu izmēģināt modeli whych vajadzētu strādāt.
Ar laba vēlējumiem

Hi, Brunok: "Es neesmu pārliecināts, vai man augšupielādēts modelis šeit (es, protams, ir nosūtījusi Fanka iepriekš).Te ir modelis vēlreiz.

Dear Jian:
paldies jums modelis vēlreiz.
varu veikt pm jums, plz pārbaudīt, kā e-pasta atdalīt atteicās mani.
rgz
kaka

Hi, Fanka: "Es neesmu pārliecināts, kāpēc e-pasta serveris noraidīja jums.Es jau atbildēja jūs privāto ziņu.Pateicība!

Es arī sejas pati problēma, rezultāts simulācijas darbībām HFSS nav tik paši kā viens par disertāciju.Vai kāds lūdzu man palīdzēt?Pateicība

Hi, Fanka:

Šajā Asit arī desising četrus kvadrātveida bloku antena, izmantojot ie3d

ja u varētu sūtīt man ie3d dizains fails četriem kvadrāta simulācijas antenu, tas būs liels pupas, plānojot manu antenumans id ir panda.asit (at) gmail.comiepriekš paldies

AsitPievienots pēc 2 minūtēm:woshifanka wrote:

hi Jian: I've got to.
many thanks.

vislabākais

fanka

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back