Čebiševa polynominals zemu sānu daivas antena masīvs

C

chunweimin

Guest
Hi,

Es esmu strādā pie lineārajam blokam analīzi un mēģināt izmantot Čebiševa polynomials panākt zemu sānu daivas modelis masīva.Man ir aprēķināti ierosināšanas koeficientus katram elementam.Kad runa ir par īstenošanu, izmantojot nevienlīdzīgas varas šķēlēji, vienādojumi prasīt "varas attiecības", lai aprēķinātu atbilstošo pretestības līniju.Man ir kvadrātveida ierosināšanas koeficientus, pirms es aizstāt tos pretestība vienādojumi vai es tos piemēro tieši?Pateicoties ļoti daudz par jūsu palīdzību.

Chunwei

Hi Chunwei,

Ja jūs aprēķināt koeficientu, kā amplitūdas, jums ir kvadrātveida tos, lai ir pilnvaras attiecība vajadzīga sintēzes šķēlēji.
Pārbaudiet savu masīvs sintēzes metode, lai pārliecinātos, ka koeficienti ir lieluma (un galu galā fāze, kā arī), nevis jaudu.
Parasti sintēze dod rezultātus amplitūdas vai amplitūdas-fāzes un mērogošana ir tāds, ka amplitūdas summas kvadrātu ir vienotība.
Sveicieni

Z

Hello Zorro,

Pateicoties ļoti daudz par jūsu atbildi, ir ļoti noderīga.Lūdzu, skatiet projektēšanas procedūru, kas pievienots pielikumā, ko es sekoja.
Es esmu patiešām projektēšana 1x8 Čebiševa lineārajam blokam ar sānu daivas līmenī (SLL) un 40dB.SLL tika pārveidota par lielumu, ko SLL = "20" log (R), pēc tam aizstāt R uz Čebiševa polinomu.Tātad, kas iegūti koeficienti ir spriegums nozīmē nevis varas tiesības?

Ja tā, tad šādas aprēķina amplitūda ierosināšanas koeficientus nosaka E-lauks katra elementa:

6,3, 17,9, 32,6, 42,9, 42,9, 32,6, 17,9, 6,3

Tāpēc es kvadrātveida viņiem, tad normalizēt ar maksimālo vērtību 42,9 ^ 2
Šis tad raža

0,02, 0,18, 0,58, 1, 1, 0,58, 0,18, 0,02 (Lūdzu, kliegt, ja man bija nepareizi)

Vai jūs laipni ieteiktu kādu gudrs veids, kā nevienmērīgi sadalīt varu, kā iepriekš?(2% vara, šķiet, ir diezgan grūti sadalīt, izmantojot pasīvo dalītāji) Es uzskatu, ka pasīva Reaktīvās jaudas sadalītāja darīs darbu, bet mums nebūs izolāciju starp rezultātiem.Varbūt, izmantojot Wilkinson jauda šķēlēji?vai filiāle atbilst sakabes?vai labāk izmantot noskaņojamo pastiprinātāji?Pateicoties ļoti daudz.

Best regards,

Chunwei
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams pieteikumvārds, lai skatītu šo arestu

Hi Chunwei

I pārbauda rezultātu ar amplitūdām jūs piešķirat:
6,3, 17,9, 32,6, 42,9, 42,9, 32,6, 17,9, 6,3
un rezultāts ir (līdz / - 1 dB kļūdu ar amplitūdas izteikts ar tikai 2 zīmes aiz cipari) 40 dB blakus diagrammas līmeņa robežas.
Vērtības
0,02, 0,18, 0,58, 1, 1, 0,58, 0,18, 0,02
izteikt relatīvo jaudas līmeņus.

Ja struktūra pārvaldīt jaudas sadalīšanas kas tas ir (tikai pa kreisi redzams pusi):

\ /././
. \ /. /
.. \ /
... \
..... \ /

Izmantot nevienlīdzīgas Wilkinson šķēlēji ir laba.Tomēr 9 dB koeficients pie galējībām ir izaicinājums.Ir sadalītāju variācija Wilkinson piemērota liela attiecības, kas izmanto split-un-rekombinācijas koncepciju.Es domāju, ka jūs varat atrast literatūrā.

Sveicieni

Z

Hi Zorro,

Pateicoties ļoti daudz par jūsu apstiprinājumu.Tas tiešām dod man pārliecību veikt.
Jūs, iespējams, ir dažas vairāk informācijas par split-un-rekombinācijas koncepcija WPS, varbūt daži dokumentus rokā man lasīt, ja tas nebūtu nepatikšanas jums daudz?
Pateicoties ļoti daudz.

Best regards,

Chunwei

chunweimin rakstīja:

Jūs, iespējams, ir dažas vairāk informācijas par split-un-rekombinācijas koncepcija WPS, varbūt daži dokumentus rokā man lasīt, ja tas nebūtu nepatikšanas jums daudz?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back