ātrs jautājums par Monte Carlo simulācijas

E

evilguy

Guest
Hi, Es esmu mazliet puzzle termiņu sigma (σ) in Monte Carlo simulāciju. kas ir σ, 2σ un 3σ pārstāvēt kad mēs Montekarlo simulācijas. σ in statiscal termiņā ir standartnovirzi izlases datiem. Vai šis termins arī līdzīgus Montekarlo simulācijas? Tad 2σ = 2 * σ? un 3σ = 3 * σ? citi mani jautājums ir, ja mēs zinām, parametru izmaiņas nepārsniegs 20% no nominālās vērtības, kā prezentēt šo variantu interm par σ? paldies edit: es domāju, ka es esmu atradis atbildi http://en.wikipedia.org/wiki/Standard_deviation Montekarlo analīzi, kā mēs varam modelis two SPICE parametrs, lai gan būs distrubute līdzīgi, ja mēs Montekarlo analīzi. -Evilguy-

Jā, Sigma ir parametrs statistikas izplatīšanu. 2σ = 2 * σ un 3σ = 3 * σ. Tur 99,7% spead vērtībās slēpjas 3σ. 20% nozīmē, ka galējā klāstu parametru variāciju. Par 20% vai -20% parādīšanos parametra vērtība propability parasti ir mazāka par 0,1%. Cik sigma 20% u var definēt kā 20% * MeanValue / σ.

thanks. pēc papīra es esmu izlasījis. 20% parametru izmaiņas ir vienāda ar 3σ vērtību. kā es varu izmantot šo informāciju, kad es gribu darīt Monte Karlo simulāciju. es domāju sintax ar hspice.

20% = 3σ nav norma. Es cann't palīdzēs u ar hspice, i izmantot spoks. Skatīt hspice dokumentāciju. Vēl viena problēma u nav skaidri paskaidrota kādi parametri u mainīsies laikā, Monte Karlo simulāciju. Var būt informācija, ko u bija nepietiek pareizi simulāciju. Dodiet mums vairāk un kāds palīdz u ar hspice.

sorry par to. patiesībā es gribu, lai mainās Tox parametrs. saskaņā tu papīrs, variāciju oksīda biezuma diapazonā no 10% -20% no nominālās vērtības. Tātad pieņēmums, no oksīda thinkness variācijas seko normālajam sadalījumam. tāpēc termins 3σ = 20%. nozīmē, ka visvairāk izmaiņas rasties, ir 20%. Tomēr MOS modeli, es gribu modificēto pamatā ir BSIM4 modeli, kas oksīds biezums ir modelis TOXE, TOXP un DTOX kas DTOX = TOXE-TOXP ja es gribu, lai modelētu atšķirības TOXE izmantot Montekarlo man ir nepieciešams, lai ietvert izmaiņas + nominālvērtību, lai to varētu izmantot Montekarlo simulācijas. Tomēr, es neesmu pārliecināts, kā arī izmaiņas spice modeļa parametru. Ceru, ka mans skaidrojums skaidrs kaut ko šeit.

kā ir Montekarlo simulācijas veikta izmantojot variāciju bloku?

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back