ātrgaitas CMOS esošo spoguli?

S

Sunbelt

Guest
Es cenšos spogulis 80u, lai diferenciāli slēdzi, kas darbojas ar 1g ātrumu.
Es mēģināju cascode spoguli, bet tas didnot darbs
Vai jums ir ierosinājums vai zināt jebkura papīra par augsto no impedance pašreizējais spoguļi?

lūdzu, paskaidrojiet ar īsums ... šķiet ur cenšas pateikt, ka u nepieciešama pašreizējo izlietne ar 80uA jauda ... var u sniegt plašāku informāciju par izmantoto tehnoloģiju un topoloģija ...?

Čau,
U var mēģināt ar pieaugošu garums (2u vai vairāk) un izvairīties cascoding ..... bet es nezinu, vai tas dos labāku ātrumu ....

atkal ... ja u neapstājas atspoguļoja pašreizējās MOS vietā u izmanto diferenciālo swith, ti, kad u mēģināt virzīt to uz o / p par swith u darbiniekiem un kad off, u savukārt citā swith kas centīsies panākt pašreizējās dažu lelles (piemēram, GND / vdd utt ).... Šajā konfigurācijas u ir jāraizējas par tikai pārslēgšanās ātrums MOS ..... un lielumu pašreizējā netiks ietekmēta ļoti daudz (bet maz ).....

sankudey

Čau,
I dont domāju, ka tā (spogulis) ir kaut ko darīt ar freq.izņemot impedance tas piedāvā tad (parazitāras vāciņu varētu pazemināt imp. minētajā freq.). būtībā cascode spogulis SHD darbu jebkurā freq..lūdzu, dariet man zināmu, ja es esmu nepareizi.

pateicība

Patiesībā tas ir atkarīgs no operācijas ..... shēmu apspriež agrāk ... sīkāk vēl nākt klajā .... bet, ja pašreizējais spogulis ir vienmēr ar diferenciālo slēdzi .... kā es minēju Iepriekš post ..... tas palīdz saglabāt pašreizējo vērtību līdzsvara par spoguli .... tikai nedaudz pārejošas blakusparādības novēro ..... šī topoloģija ir populārs pašreizējos stūres DAC ... un tas strādā labi. .... Sunbelt var izmēģināt šo ..... tikai papildu prasība būs viens no invertora uz papildu papildu slēdzi darbināt .... reizēm cilvēki arī to darīt, ņemot Q un QB no DFF ... ja DFF varētu uzņemt .....

Man ir pievienots vienkārši uzskata ķēdes, izejmateriāli, kas nav (invertcukuru) of tuvināšanās ar 1g freq.Tas samazina kas izvirzīti pretestība no esošo spoguli Es domāju, ka vajadzētu mainīt pašreizējo spoguli tā, lai tā izejas pretestība palielinās,
Atvainojiet, bet jums ir nepieciešams autorizēties, lai skatītu šo pielikumu

varbūt Aktīvā cascode ir şeful, ka tiek izmantoti OP, lai palielinātu izejas impedance

ja Jūs lietojat iegūt, palielināt, ir rūpes par atgriezeniskās saites ātruma un Stabilty.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back