Ātrākais ADC laikā Micro

A

alzomor

Guest
Čau

Es meklēju ātrāko pieejamo ADC ietvaros Micro cotroller.
32 bit mikro ieteicams

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

MB91F267
...
ADC: 4 7 kanāls pārveidotājs ar 1,2 mums pārveides laiks
...

http://www.fme.gsdc.de/products/mb91265s.htm?session = & (int_session_id); & cnt = & (int_session_cnt);

Čau

Ko jūs domājat ar 4 7?

Es domāju, ka 1.2Us pārveides laiks s ne pārāk ātri.
Tas dod aa paraugu ņemšanas biežums 833333Hz
Es domāju, ARM7 LPC21xx var atbalstīt pārāk 5 Mhz parauga ņemšanas frekvence.

Man ir patiesība?

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

> What do you mean by 4 7?

Resolution: 8 / 10 bit: 4 kanālu x 1 vienība, 7 kanālu x 1 vienību.Pievienots pēc 46 minūtēm:alzomor wrote:

Es domāju, ARM7 LPC21xx var atbalstīt pārāk 5 Mhz parauga ņemšanas frekvence.

Lielākā problēma ar ātrs / D procesors ir pietiekoši procesora veiktspēju pakalpojumu / D pārveidotāju un apstrādā datus.Tātad jūs vai nu nepieciešama ļoti ātra procesora vai DMA spēju vai abi!

Analog Devices (www.analog.com) grozījumā ir dažas DSP ar 20MSPS pārveidotāji on-chip: ADSP2199x un 8.051 mikroprocesoru, ADUC812 ar 200kSPS pārveidotāju.

TI padara lētu mikroprocesoru saime / D pārveidotāju un DMA kontrolieris: MSP430Fxxxx.

Hossam,

kaut arī man patīk LPC21xx, ADC vajadzībām 2.something usec un ir max samplerate šajā diapazonā 400ksamples/sec kā SPS norādīja jau.Visi LPC2000 ģimenes ADCs, šķiet, ir pats specifikācija, izņemot skaitu, ieejas kanālu.
Ir 1 MSPS ARM ierīces ar 12-bitu ACP no Analog Devices.Jūs varat meklēt ADuC7022 kā piemērs.
Ja DSP ir variants ir ātrāks ADCs par augstāku cenu.

Bob

Čau

Cik maksā tas maksās, lai iegūtu attīstībai komplekts ADSP2199x?

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

Čau

Es pārbaudīju to Analog mājas lapā tas maksā apmēram $ 495,00 ar Evaluation versija vizuālās DSP

Salam
Hossam Alzomor
www.edaboard.com

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back