Ātrā Furjē pārveidojuma no čiepstēt signālu

S

saira1qau

Guest
Hi visiem! Vai kāds zina, kā atrast starta frekvence un čiepstēt likme pēc pieteikšanās FFT uz čiepstēt signālu ar lineāru čiepstēt?

Ja jūs gabals apjomu no jūsu FFT Jums vajadzētu redzēt plakanu maksimālo platību sākot no starta freq un pilināmā off jūsu beigās freq. Nav veids, lai noteiktu čiepstēt likmi no jūsu FFT, ka ir laika funkcija, un FFT tikai dod jums frekvences informāciju.

Paldies par jūsu palīdzību Barry! Es runāju par lineāru čiepstēt par kuru f = f0 + kt, kur "f" ir frekvence no signāla, "F0" sāk biežumu un "k" ir čiepstēt likme. Vai tu domā, "k" ir konstants?

Pieņemsim aa lineāru vēziens čiepstēt ar BT >> 1 (produktu joslas * ilgums) un central_frequency >> B. Ja es neesmu nepareizi, sākumā un apturēšanas frekvences absolūtā vērtība pārveidot ir viena puse (-6 dB) no vērtības plakano daļu. Ar šo frekvenču, ja jūs zināt ilgumu jums likmju k. Sveicieni Z

Sveiki, Šeit http://faculty.nps.edu/dl/mobile/eo3404/B-Discrete-Fourier-Transform/b3_stft_2.html , kas lapas apakšā redzat Spectrogram izvadi čiepstēt signāls, kas galvenokārt sastāv no FFT darbību. Jūs redzēt frekvenču par vertikālo intervālu un uz horizontālās ass ilgumu. Tādējādi jūs varat vienkārši iegūt sākuma biežumu un frekvenču maiņas ātrumu. Lūk, [ATTACH = config] 80.029 [/ATTACH] (salīdzinājums dažādu BT produktu čiepstēt spektru, radiolokācijas kursa hw ar mani) Tu redzi, ka, BT (Joslas-Time produkts) palielinās, visable frekvences iegūšanas veiktspējas uzlabojumus . Jūs gandrīz vienmēr novērtēt labu daļu no frekvenču slaucīšana no čiepstēt signālu atkarībā no BT produktu. Tomēr par frekvenču maiņas kursa aprēķināšanu, signāla ilgums ir būtisks. Ceru, ka tas palīdz.

Welcome to EDABoard.com

Sponsor

Back